Crypto whales dumpen 1,16 bln PEPE terwijl Pepe Unchained $11 mln mijlpaal aantikt in crypto presale

1405 totale weergaven
pepu
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Pepe Coin koers is vandaag met 1% gedaald naar $0,000007752 nadat crypto whales 1,16 biljoen PEPE tokens hebben gedumpt met een waarde van $ 8,64 miljoen op dat moment.

Terwijl whales uit PEPE zijn gestapt, heeft Pepe Unchained ($PEPU), een aantrekkelijk alternatief voor Pepe Coin, meer dan $ 11,1 miljoen opgehaald met zijn presale. Na zoveel aandacht te hebben gekregen van investeerders zijn de verwachtingen hoog voor $PEPU en zijn kans om een van de beste alternatieven voor PEPE te worden.

Volgende week zal de crypto presale naar verwachting een mijlpaal van $ 12 miljoen behalen, dankzij het sterke momentum dat de presale heeft opgebouwd. En omdat $PEPU meer utility biedt dan PEPE, heeft deze meme coin potentie om vroege investeerders van behoorlijke winsten te voorzien.

Pepe Unchained zal namelijk zijn eigen Layer-2 blockchain krijgen op Ethereum, met lagere transactiekosten en hogere snelheden om de nieuwe Pepe token mee te verhandelen. Ook zal het dienen als launchpad voor nieuwe meme coins die voor een lager tarief kunnen worden gelanceerd op de efficiënte blockchain.

Als de huidige prestatie van Pepe Coin een grote tegenvaller is, heb je vandaag nog steeds de gelegenheid om te investeren in $PEPU en nog gebruik te maken van een lage prijs van $0,0093851 per stuk. Deze prijs zal echter binnen 24 uur stijgen, dus je hebt niet veel tijd om deze prijs te pakken.

 

Stappen PEPE-crypto whales over op de betere Pepe Unchained?

Meme coins zijn de afgelopen maanden veel momentum verloren, maar de nummer drie grootste crypto meme, Pepe Coin, lijkt het nog zwaarder te hebben na het bereiken van een nieuwe all-time high dit jaar.

Uit gegevens van IntoTheBlock blijkt dat crypto whales eerder deze week 1,16 biljoen PEPE hebben verkocht voor $ 8,96 miljoen. Ook noteerde PEPE een grote influx van tokens dat richting exchanges werd gestuurd in de afgelopen twee dagen.

crypto whales dumpen Pepe Coin

Hoewel deze grote whale dump niet al te veel invloed heeft op een meme coin met een marketcap van $ 3,2 miljard, kan dit wel leiden tot verdere dalingen. Als whales namelijk uitstappen, kan dit invloed hebben op het vertrouwen van andere investeerders in de meme coin.

In de afgelopen drie maanden is PEPE met bijna 50% gedaald en dit bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat veel investeerders uit paniek hun tokens hebben verkocht, waarvan velen ook met verlies.

Maar PEPE heeft niet alleen last van crypto whales die hun tokens dumpen en kleinere investeerders die uit angst verkopen. Een andere bedreiging voor het succes van Pepe Coin is het opduiken van nieuwe meme coins die meer aandacht krijgen van de markt.

Op dit moment lijkt Pepe Unchained hier een voorbeeld van te zijn, want nu whales massaal PEPE hebben gedumpt, heeft Pepe Unchained op hetzelfde moment meer dan $ 11,1 miljoen opgehaald met zijn presale. In juli was er zelfs een whale die $ 200.000 aan $PEPU heeft gekocht in de presale.

En hoewel de presale nog niet is afgelopen en $PEPU nog zijn eerste exchange listing moet krijgen, zou deze overvloed aan aandacht kunnen zorgen voor grote exchange listings voor de nieuwe meme coin.

Dit is goed voor de liquiditeit van Pepe Unchained en zou de meme coin kunnen helpen om PEPE van zijn 3e plek te stoten.

 

Stop met investeren in rug pulls op pump.fun en SunPump – Pepe Unchained is de ultieme meme coin launchpad

Aan het begin van dit artikel hebben we de utility van Pepe Unchained in het kort besproken. Een van de belangrijkste vormen van utility die $PEPU met zich meebrengt, is het feit dat Pepe Unchained een launchpad kan worden voor nieuwe meme coins.

Deze launchpad zal naar verwachting live gaan kort nadat de presale is afgelopen en kan het opnemen tegen andere launchpads zoals pump.fun en SunPump. Ook de FOMO Bull Club op de Base blockchain is een bekende launchpad.

Een launchpad maakt het mogelijk voor gebruikers om hun eigen meme coins te lanceren, wat een groot risico op scams en rug pulls met zich meebrengt. Maar Pepe Unchained gaat dit tegen door gebruik te maken van sterke blockchain-beveiliging, terwijl hij dit combineert met een leuke meme-achtige uitstraling.

Pepe Unchained heeft nog steeds de herkenbare uitstraling van Pepe Coin, maar dan met een lagere market cap en een eigen Layer-2 blockchain op Ethereum. De voordelen van een Ethereum Layer-2 zijn onder andere sterke beveiliging en andere utility’s zoals staking.

De opkomende Layer-2 blockchain van Pepe Unchained heeft veel enthousiasme opgewekt en aandacht gekregen van zowel nieuwswebsites als crypto analisten op social media.

Zo heeft bijvoorbeeld Finbold een artikel gedeeld over Pepe Unchained, maar heeft de meme coin ook aandacht gekregen van ClayBro, een bekende crypto analist met meer dan 100.000 abonnees op YouTube.

Doe ook mee met de presale voordat Pepe Unchained zijn mijlpaal van $ 12 miljoen behaalt

Met het huidige momentum van de presale hoeft het niet lang te duren voordat Pepe Unchained $ 12 miljoen ophaalt. Dit zal zorgen voor extra stijgingen in de prijs, waardoor het gunstig kan zijn om $PEPU te kopen voordat de $ 12 miljoen wordt aangetikt.

Door naar de officiële website te gaan en je wallet te verbinden, kun je ETH, BNB en USDT inwisselen voor $PEPU tokens. Het is ook mogelijk om via de website crypto te kopen om in te wisselen voor $PEPU.

Nu whales deze week PEPE hebben gedumpt, kan het een kwestie van tijd zijn voordat nieuwe whales in de presale van Pepe Unchained duiken en een grote lading tokens inkopen.

$PEPU heeft namelijk niet alleen veel groeipotentie, maar biedt ook een aantrekkelijke APY van 180% als je ervoor kiest om je tokens te staken. Zo kun je extra tokens verdienen, wat extra voordelig is als de Pepe Unchained koers stijgt na de presale.

Veiligheid is ook een belangrijk aandachtspunt voor whales voordat ze besluiten om ergens in te investeren. Hier heeft Pepe Unchained ook aan gedacht, door zijn smart contract bij zowel Coinsult als SolidProof door een audit te laten gaan. Zo blijkt dat er geen streken of fouten in de code zitten die investeerders hun kapitaal kunnen kosten.

Volg Pepe Unchained op X om op de hoogte te blijven van de recentste updates en sluit je aan bij de community door mee te doen aan de Telegram groep. Lees hier de whitepaper van het project om een compleet overzicht te krijgen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
pepe coinpepe unchained

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...