WIF koers stijgt na bullish beweging – meme coin klaar voor nieuwe crypto rally?

673 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De dogwifhat koers kende gisteren een flinke stijging richting de $ 1,60, maar daalde vervolgens bijna weer net zo snel terug tot het niveau voor deze stijging van $ 1,53. Daarmee laat de WIF koers bijzondere patronen zien die kunnen duiden op een verdere bullish beweging. 

Deze bullish beweging wordt voorspeld op basis van een aantal technische indicatoren, waaronder de open interest die positief uit begint te vallen voor dogwifhat. Zorgt een stijging van deze meme coin voor een nieuwe crypto rally?

Open interest van dogwifhat gestegen

De open interest is het aantal actieve future contracten dat er afgesloten is op de dogwifhat koers. Deze future contracten houden in dat traders een bepaalde investering plaatsen in de verwachting dat de koers van de cryptomunt over langere termijn gaat stijgen.

Waar er vorige week nog $ 199 miljoen aan open interest voor dogwifhat stond, staat dat nu op $ 226 miljoen; een stijging van 16%. Data van Coinglass laat zien dat de Open Interest Wighted funding positief is. De combinatie van een stijgende open interest en positieve funding rates doen een streng bullish sentiment vermoeden.

dogwifhat koers channels

Naast deze indicatoren zijn er ook enkele patronen in de koersontwikkeling van dogwifhat te zien in de afgelopen periode. Het belangrijkste patroon is de ‘parallel channel pattern’, die wijst op een flinke stijging waarbij het voorbij het hoogtepunt eind julie kan stijgen, wat destijds net onder de $ 3 lag.

Ook op Twitter worden de nodige technische analyses losgelaten op de dogwifhat koers. Het populaire account Bluntz_capital verwacht dat er een V reversal aan zit te komen, waarmee de koers ook een grote stijging tegemoet gaat.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Nieuwe crypto rally kan dogwifhat naar nieuw record brengen

De dogwifhat behaalde op 31 maart dit jaar een recordhoogte met een koers van $ 4,85. Om dat niveau wederom te bereiken moet het nog zo’n 300% stijgen vanaf het huidige koersniveau.

dogwifhat record

Voor dogwifhat is het de eerste keer dat het een volledig vierde kwartaal van een jaar meemaakt, de token werd immers eind 2023 gelanceerd. Juist aankomend kwartaal kan voor de crypto markt een hele goede worden als we het vergelijken met historische data.

Dit jaar heeft er namelijk een Bitcoin halving plaatsgevonden en zijn er andere signalen die doen vermoeden dat de crypto markt steeds meer geaccepteerd wordt in andere financiële markten. Een nieuwe stijging van de Bitcoin koers is niet uitgesloten en die kan veel andere altcoins met zich meenemen.

Op dit moment is dogwifhat de meest waardevolle meme coin buiten Dogecoin, Shiba Inu en Pepe. Mocht het een stijging richting het niveau van Dogecoin kunnen plaatsen, zal het met gemak boven de vorige recordhoogte uitkomen.

Andere meme coins die crypto rally mee kunnen maken

Naast dogwifhat zijn er nog enkele andere meme coins die vergelijkbare stijgingen kunnen noteren als de gehele markt weer in een crypto rally terechtkomt. Hieronder vind je twee nieuwe projecten, die nog veel grotere stijgingen mee kunnen maken dan dogwifhat.

Pepe Unchained – geeft Pepe een eigen layer-2 chain

Pepe Unchained is een nieuw meme coin project dat de Pepe meme naar een eigen layer-2 chain brengt. Hiermee kan het project zich veel beter ontwikkelen dan wanneer het vastzit aan een andere blockchain, bovendien kan het transacties sneller verwerken en zijn ook transactiekosten lager.

De presale van het project is in korte tijd een groot succes geworden. Inmiddels is er al meer dan $ 12 miljoen opgehaald en begint de tijd te dringen voor crypto traders om nog mee te doen.

Je betaalt op het moment $ 0,0095362 per token en je kunt ze nog via de website van het project kopen. Hier wissel je vanuit je wallet eenvoudig ETH, UDST en BNB om.

Crypto All-Stars – revolutionaire MemeVault technologie kan meme coin markt opschudden

Het Crypto All-Stars project kan de meme coin markt flink opschudden door het nieuwe ‘Unified staking model’. Met dit model kunnen traders al hun meme coins op één plek opslaan, in de zogeheten MemeVault. Door al je meme coins op deze plek te staken kun je hoge beloningen ontvangen.

Die beloning ontvang je in de vorm van $STARS tokens, de token die hoort bij het Crypto All-Stars project.

crypto all-stars staking

Het project is inmiddels over de grens van $ 1 miljoen gegaan qua opbrengst en zal de komende dagen snel verder kunnen stijgen. Als je nu al vast investeert, heb je ook nog eens het voordeel dat je de tokens direct vast kan zetten in een staking pool, waarbij momenteel een jaarlijkse geschatte beloning van 1431% aangegeven wordt.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...