Crypto analist: SOL koers klaar voor 25% pump, wat kan Solana waard worden?

553 totale weergaven
sol
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De huidige Solana koers staat rond de $ 130 en wist in de afgelopen 24 uur een kleine plus te noteren. Solana heeft sinds begin 2024 een stormachtige ontwikkeling meegemaakt en de grote vraag voor de altcoin is of deze stijgingen nog extra kracht bijgezet kunnen worden in de laatste maanden van het jaar.

Crypto analisten voorspellen nu een goed einde van het jaar voor Solana, met een pump van 25% die op de loer ligt. Wat kan Solana waard worden na deze pump en welke andere ontwikkelingen zijn er rondom de coin die het vorig jaar nog zo lastig had?

Crypto analist voorspelt 25% pump voor SOL koers

Er zijn een aantal technische indicatoren die vandaag op groen zijn gesprongen voor de Solana koers. Op basis van deze indicatoren hebben crypto analisten dan ook een flinke pump voor de SOL koers voorspelt die op kan lopen tot wel 25%.

Deze voorspelling is mede gedaan door goed te kijken naar de RSI, Relative Strength Index. De technische indicator vormde een zogeheten bullish divergence, waarmee de daling van de afgelopen periode omgezet kan gaan worden in een stijging.

solana koers

Het marktsentiment van cryptocurrency dipte de afgelopen maand vaak onder ‘greed’, wat betekent dat crypto traders steeds terughoudender zijn met hun investeringen. Sinds dit weekend is er weer een stijging te zien, bijvoorbeeld in de Crypto Fear & Greed Index van CoinMarketCap

marktsentiment

Door te kijken naar de liquiditeit van Solana valt op dat de short en long-posities aan het afnemen zijn. Als we dat vergelijken met eerdere momenten dit jaar, volgende vaak snel een stijging.

solana liquditiy

Al met al is er voldoende hoop op een nieuwe uitbraak van de Solana koers die de altcoin weer in goed daglicht kunnen zetten. Hiermee lijkt de Solana koers ook in het laatste kwartaal van het jaar één van de lichtpuntjes in de markt te kunnen gaan worden.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Wat kan Solana waard worden?

Waar Solana vorig jaar september nog op een koers rond de $ 20 stond, heeft het in 2024 meermaals de grens van $ 200 getest. In de laatste maanden is de koers iets gestagneerd, maar dat is in overeenkomst met de rest van de crypto markt. Zo heeft ook de Bitcoin koers het al weken moeilijk, maar wordt er in oktober weer een stijging voorspelt.

Mocht Solana een nieuwe pump van 25% meemaken, zal de koers vanaf het huidige punt rond $ 130 stijgen richting de grens van $ 160. Daarmee worden nog niet direct recordhoogtes neergezet, maar maakt de Solana koers zich wel klaar voor een volgende pump in het najaar.

solana koers 2024

Analisten zijn nog altijd positief over de mogelijkheden van de crypto markt richting december, vooral door historische data van vorige bull runs waarbij Bitcoin het eind van het jaar na een Bitcoin halving nog enorme sprongen maakte.

Mocht er weer een vergelijkbare bull run plaatsvinden zal niet alleen de Bitcoin koers nieuwe recordhoogtes neerzetten en de grens van $ 100.000 gaan testen, ook de Solana koers zal met de verdere stijging de vorige recordhoogte van $ 260 gemakkelijk passeren. De kans om jouw investering te verdubbelen voor het eind van het jaar is er dus nog altijd bij Solana.

Andere coins met mogelijke pump op komst

Naast Solana lijken er nog een aantal coins klaar te zijn voor een pump ondanks de moeilijke marktomstandigheden. Het gaat in deze om coins die nog niet verkrijgbaar zijn op de openbare markt, maar hier binnenkort wel terechtkomen zodra de presale van de projecten afgelopen zijn.

Pepe Unchained

Pepe Unchained is één van de succesvolste presales van het jaar en wordt binnenkort gelanceerd. In totaal is er al meer dan $ 12,5 miljoen opgehaald van investeerders die hun $PEPU tokens alvast tegen een voordelig tarief binnen hebben gehaald en vervolgens hebben kunnen profiteren van de hoge staking beloningen.

Met Pepe Unchained wordt de bekende Pepe meme nieuw leven ingeblazen met een eigen layer-2 blockchain. Het project kan hierdoor transacties sneller verwerken, minder transactiekosten rekenen en een eigen block explorer aanbieden waarmee traders gemakkelijk alle $PEPU transacties in kunnen zien.

Je investeert gemakkelijk in het project door een wallet te koppelen met de website van Pepe Unchained en vervolgens vanuit deze wallet ETH, USDT of BNB om te ruilen voor $PEPU tokens. Daarna kun je ze vastzetten in de staking pool, of je kunt wachten tot de presale afgelopen is en de tokens claimen.

The Meme Games

Morgen wordt de token van The Meme Games gelanceerd bij de eerste decentrale exchange en kan de prijs van het project een flinke stijging meemaken. Tot die tijd is het voor investeerders nog mogelijk om in de presale van het project te investeren, tegen een prijs van $ 0,00945 per token.

Met The Meme Games keert het Olympische gevoel weer terug in de virtuele sportevenementen die er gehouden worden. In deze evenementen strijden meme karakters tegen elkaar en jij kan bij een aankoop van de $MGMES token één van deze karakters kiezen.

mgmes

Mocht dit karakter goed presteren in The Meme Games ontvang je vervolgens een beloning. Als presale investeerder maak je daarnaast kans op nog een bonus. Het project geeft sommige investeerders namelijk een bonus van 25% op hun aanschaf!

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
solanasolana koers

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...