$FLOCK is de meme coin van het volk die de weg leidt naar gedecentraliseerd bestuur

16 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

FLOCKERZ is een nieuw project in de wereld van de meme coins dat een ‘community-first’ aanpak wil nastreven. Het project bevindt zich nu in de presale fase en biedt investeerders de kans om $FLOCK tokens voor weinig geld aan te schaffen.

Het project valt op omdat het de community leden (genaamd ‘The Flock’) de mogelijkheid geeft om de richting van de token te beïnvloeden via een Vote-to-Earn (VTE) mechanisme en een gedecentraliseerd autonome organisatie (DAO).

Presale succes en kansen voor vroege investeerders

Er is inmiddels al $200.000 opgehaald in de presale. In deze fase biedt $FLOCK investeerders de zeldzame kans om er vanaf het begin bij te zijn. Vroege investeerders kunnen profiteren van de presale prijs van $0,005522 per token.

De presale allocatie, die bekend staat als de ‘Early Bird Catch’ reserveert 20% van de totale token supply voor zij die gedurende deze fase al in de token investeren. $FLOCK kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT en andere grote cryptocurrency’s. Daarnaast worden bankkaarten ook geaccepteerd. Gebruikers kunnen makkelijk deelnemen aan de presale en beginnen aan hun avontuur binnen de FLOCKERZ community door hun wallet te connecten.

Ga nu naar FLOCKERZ!

Flocktopia: gedecentraliseerd Vote-to-Earn bestuur

Flocktopia is een door DAO bestuurde omgeving waar elke houder een stem heeft en kans maakt om beloningen te verdienen. Deze vormt de fundering voor FLOCKERZ. FLOCKERZ is een volledig door community gedreven token, wat deze onderscheidt van conventionele meme coins. Deze zijn namelijk vaak afhankelijk van een gecentraliseerde leiderschapsstructuur.

Met het Vote-to-Earn systeem verdienen $FLOCK houders tokens als zij betrokken zijn bij het maken van belangrijke beslissingen aangaande FLOCKERSZ. Deze structuur garandeert dat elk lid binnen de community er belang bij heeft om deel te nemen aan de beslissingen die gemaakt moeten worden.

Flocktopia wil een omgeving creëren waar leden zich welkom voelen en waar beslissingen door de groep worden gemaakt. Beslissingen die kunnen gaan over een nieuw marketingplan, feature ontwikkeling of bijvoorbeeld token burning">burn beleid. Hoe het ook zij, de community is van absoluut belang.

Vanwege het gedistribueerde karakter van DAO, garandeert FLOCKERZ verantwoordelijkheid en openheid. Het stelt daarmee de gebruikers in staat om het project het juiste pad te laten volgen.

FLOCKERZ

Flockenomics: token allocatie en utility

Flockerz heeft een uitgebreid token allocatie plan bedacht die bekend staat als ‘Flockenomics’. Het is de bedoeling dat dit plan gaat helpen om een duurzame groei om de lange termijn te garanderen. De totale supply van $FLOCK is verdeeld over verschillende sectoren om waarde bij te dragen aan zijn houders. De allocatie is als volgt gestructureerd:

  • Early Bird Catch (20%): 20% van de totale supply wordt opzij gezet voor de presale fase zoals eerder genoemd.
  • Token Breeding (25%): 25% is gealloceerd aan staking beloningen waarmee het vasthouden van tokens en loyaliteit wordt aangemoedigd.
  • Flock Vault (25%): nog eens 25% wordt vastgehouden in de DAO kluis, welke gebruikt wordt voor de ontwikkeling van het project en de distributie van beloningen.
  • Exchange Fuel (10%): 10% is gereserveerd voor liquiditeit op de gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges (CEX en DEX).
  • Bird Calls (20%): 20% wordt toegewijd aan marketing om de bekendheid van het project te vergroten en om nieuwe leden naar ‘The Flock’ toe te trekken.

Door het staking proces dat bekend staat als ‘Token Breeding’ kunnen houder extra voordelen ontvangen door hun $FLOCK tokens te staken. Deze feature is bedoeld om langdurige toewijding te belonen om zodoende een toegewijde community te cultiveren.

De Flock Vault garandeert dat er genoeg fondsen zijn voor beloningen aan deelnemers van de governance vote. Op die manier stimuleert het zowel deelname aan de governance vote als wel het geven van de garantie dat er genoeg fondsen zijn voor de bijbehorende beloningen.

Ga nu naar FLOCKERZ!

De toekomst van decentralisatie: een door community gedreven visie

FLOCKERZ zet zichzelf neer als meer dan weer een nieuwe meme coin. Het project heeft als doel om een gedistribueerd ecosysteem te creëren dat gevormd wordt door de gebruikers. Gebruikers die de macht hebben om daadwerkelijke veranderingen te realiseren.

Elke houder van het Vote-to-Earn systeem moet een stem hebben. Dus, door te helpen in het bestuur van het project, verdienen community leden extra tokens. Dit model garandeert betrokkenheid van leden op de lange termijn. Daarnaast helpt het om expansie en groei van het project te realiseren door het belang van het project te matchen met dat van de consument.

Los van een creatief bestuurssysteem heeft FLOCKERZ nog andere grote ideeën. De roadmap van het project bestaat uit voortdurende ontwikkeling, feature verbeteringen en marketingcampagnes die als doel hebben om de community te laten groeien en om acceptatie van dit model te stimuleren. Hiermee leunt het project op de steeds groter wordende trend van projecten die door hun community’s gedreven worden.

FLOCKERZ hoopt om een pionier te worden op gebied van distributed finance (DeFi) met de huidige presale en de aanstaande Flocktopia.

Nu de presale van FLOCKERZ bezig is met het ophalen van fondsen, biedt het project vroege investeerders de zeldzame kans om betrokken te worden bij een community-first meme coin met daadwerkelijke utility.

Ga nu naar FLOCKERZ!

Telegram | X | Website

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...