Pepe Unchained lanceert beurzen voor ontwikkelaars op nieuwe Layer 2 – $14,10M opgehaald in crypto presale

71 totale weergaven
Layer 1 vs Layer 2: Bron - Blockchainlayer.com Pepe Unchained presale
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Pepe Unchained blijft maar knallen! Met een indrukwekkende $ 14,10 miljoen opgehaald tijdens de presale, is dit ‘Pepe thema’ token hard op weg om een nieuwe sensatie te worden in de wereld van meme coins. De vraag is niet langer of Pepe Unchained ($PEPU) een grote speler wordt, maar wanneer dat dit gaat gebeuren.

$14.102.506,09 Opgehaald tijdens de presale van Pepe Unchained
$ 14.102.506,09 opgehaald tijdens de presale van Pepe Unchained

Dit project biedt veel meer dan grappige en herkenbare memes. Het introduceert een eigen Layer-2 solution op Ethereum, waarmee het niet alleen investeerders aantrekt, maar ook de interesse van ontwikkelaars wekt. Dankzij Pepe Unchained worden de hoge gas fees aanzienlijk verlaagd. De transacties zijn momenteel zelfs tot wel 100 keer sneller dan op de meeste blockchains.

Maar wat is deze innoverende techniek nu eigenlijk? Layer-2 solutions verbeteren de schaalbaarheid van een blockchain zonder de onderliggende veiligheid aan te tasten. Dit is een must voor de toekomst van de beste meme coins die hopen door te breken in de markt zoals Pepe Unchained.

Een groeiende community en met vlag en wimpel door de audits

Pepe Unchained heeft niet stilgezeten. De community rondom het project blijft maar groeien, en met inmiddels 17.783 volgers op X (voorheen Twitter), ziet het ernaar uit dat het snel zijn voorganger, Pepe ($PEPE), zal inhalen. Deze community wordt niet alleen gedreven door hype, maar ook door vertrouwen. De smart contract audits door Coinsult en SolidProof zijn volledig goedgekeurd – geen kritieke problemen, dus je kunt met een gerust hart investeren.

Al meer dan 17.00 volgers op X

De presale is het moment om in te stappen

Als je aan het wachten bent op de juiste tijd om in te stappen, dan is nu het moment. De presale is de $ 14 miljoen gepasseerd en de kans om tegen een lage prijs in te kopen zal binnenkort verdwijnen. Met de huidige prijs van $ 0,0098 biedt dit een unieke kans voor vroege investeerders om in te stappen voordat er een listing op de exchanges aan te pas komt. Hierna zal dankzij de populariteit van het project de token alleen maar in waarde gaan stijgen.

Vooral voor degene die de stijging van $NEIRO hebben gemist is nu de kans op herstel want Pepe Unchained staat klaar om een soortgelijke sprong te maken. Toen $NEIRO in de spotmarkt van Binance werd gelist, schoot het in 48 uur met maar liefst 1.856% omhoog. Pepe Unchained zou wel eens hetzelfde kunnen doen, misschien zelfs meer. Als je nu $ 1000 in $PEPU stopt, wie weet wat die investering je gaat opleveren zodra het op Binance gelist wordt. Denk aan potentiële bedragen richting de $ 18.560, als we kijken naar hoe $NEIRO het deed.

$NEIRO koers de afgelopen week - Bron: CoinGecko
$NEIRO koers de afgelopen week – Bron: CoinGecko

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Layer 2 crypto: de toekomst van Pepe Unchained

Pepe Unchained is allang niet meer alleen een grappige meme coin. Het project bouwt nu aan iets groots: een eigen Layer 2 blockchain bovenop Ethereum. Dit maakt transacties niet alleen sneller, maar ook veel goedkoper. Vooral voor kleinere investeerders is dat goed nieuws. Tijdens de piek van $PEPE werden velen buitengesloten door hoge transactiekosten, maar dat is met $PEPU heel anders. Dankzij de Layer-2 solution kan iedereen meedoen, zonder dat hoge gas fees hun winsten opeten. Dit geeft Pepe Unchained een sterk voordeel voor de toekomst.

De voordelen van een Binance listing

Het is geen geheim dat een Binance listing vaak zorgt voor een enorme boost. Kijk maar naar $NEIRO – ooit een onbekend meme coin, nu een gigant met een marktkapitalisatie van meer dan $ 150 miljoen, allemaal dankzij Binance en nu zien we dat Pepe Unchained precies hetzelfde pad aan het volgen is. De kans dat Binance $PEPU oppikt, lijkt steeds groter te worden, vooral nu het project zijn financiële doelen bereikt en de community blijft groeien.

2025 wordt het jaar van Pepe, volgens crypto influencer Contessoto, beter bekend als de SlumDOGE Millionaire. Met meer dan 339.000 volgers op X voorspelt hij dat Pepe tokens volgend jaar centraal zullen staan. Als je de run met $PEPE hebt gemist, biedt $PEPU een tweede kans om van dezelfde golf te profiteren.

Hoe kun je $PEPU tokens aanschaffen?

Ben je klaar om in te stappen? Het kopen van $PEPU gaat heel eenvoudig via de officiële website waar je de wallet kan verbinden en direct tokens kan kopen met ETH, USDT of BNB. Zelfs betalingen via creditcard zijn mogelijk. Dit is je kans om deel uit te maken van een opkomend project dat de potentie heeft om het volgende grote succes in de crypto wereld te worden.

Pepe Unchained Presale

Wordt nu onderdeel van een innoverend project en volg de ontwikkelingen van de community via X en Telegram om op de hoogte te blijven.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...