BingX hervat uitbetalingen voor tokens na hack van $ 52M

403 totale weergaven

BingX is klaar om opnames te hervatten voor geselecteerde cryptocurrencies na de hack van 20 september, nu de bijgewerkte verliezen meer dan $ 52 miljoen bedragen.

BingX hervat opnames na hack

BingX, een populaire cryptocurrency exchange, heeft aangekondigd de opnameservices voor geselecteerde digitale activa te hervatten vanaf 21 september 2024.

Deze beslissing volgt op een grote hack op 20 september, waarbij de exchange in eerste instantie $42 miljoen aan verliezen rapporteerde.

Dit bedrag is nu echter gestegen naar $ 52 miljoen omdat er nog meer gestolen activa zijn geïdentificeerd.

Opname diensten hervat

De eerste fase van het hervatten van opnames zal zich richten op de belangrijkste cryptocurrencies, waaronder Tether (USDT), USD Coin (USDC), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tron (TRX) en Solana (SOL).

BingX verklaarde dat opnames voor andere digitale activa in de komende twee weken weer mogelijk zullen zijn. De exchange benadrukte ook dat klanten die opnameverzoeken hadden ingediend voorafgaand aan de storing, deze opnieuw moeten indienen.

Details van de hack en bredere impact

De hack vond plaats in de vroege uren van 20 september en betrof ongeautoriseerde toegang tot een van de hot wallets van BingX. Aanvankelijk werd gedacht dat de aanval slechts tot kleine verliezen had geleid.

Nader onderzoek wees echter uit dat het totale verlies was opgelopen tot $ 52 miljoen, met aanzienlijke gevolgen voor meer dan 360 verschillende altcoins.

Deze hack maakt deel uit van een bredere golf van beveiligingsincidenten in de cryptoruimte, waarbij platforms als WazirX deze maand ook aanzienlijke verliezen leden.

Lees meer over:
BingXCEXcrypto eschangehack

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....