Securitize gebruikt Wormhole om institutionele Blockchain Adoptie te verbeteren

377 totale weergaven

Securitize is een samenwerking aangegaan met Wormhole om de cross-chain interoperabiliteit voor tokenized assets te verbeteren, wat een belangrijke stap betekent in de institutionele adoptie van blockchaintechnologie.

Cross-chain mogelijkheden verbeteren

Securitize, een platform dat bekend staat om het on-chain brengen van real-world assets (RWA’s), heeft een samenwerking aangekondigd met Wormhole Foundation om cross-chain interoperabiliteit te introduceren voor alle huidige en toekomstige tokenized assets op zijn platform.

Deze samenwerking stelt Securitize in staat om tokens uit te geven op 32 blockchains, waardoor activa soepeler kunnen worden overgedragen en de liquiditeit wordt verbeterd op verschillende netwerken, waaronder zowel publieke als private blockchains.

Push voor institutionele adoptie

De integratie met Wormhole helpt de kloof te overbruggen tussen traditionele financiering en decentralized finance (DeFi).

Door gebruik te maken van het veilige cross-chain messaging protocol van Wormhole wil Securitize snellere, goedkopere en efficiëntere transacties bieden, wat de deur opent voor een bredere institutionele adoptie.

Uitbreiding van de markt voor Tokenized Activa

De samenwerking wordt gezien als een cruciale stap in het stimuleren van institutionele adoptie van tokenized assets. Securitize is al een belangrijke speler geweest in de tokenisatie van RWA’s, met $ 1 miljard aan RWA’s bij grote institutionele klanten zoals BlackRock en Hamilton Lane.

De overstap naar de integratie van Wormhole’s cross-chain mogelijkheden zal de flexibiliteit en toegankelijkheid van token-activa verder vergroten, waardoor ze aantrekkelijker worden voor een breder scala aan investeerders.

De technologie van Wormhole verbindt bijna 30 netwerken, waaronder Ethereum, Solana en Avalanche, en zal helpen de overdraagbaarheid van tokenized assets over deze ecosystemen te stroomlijnen.

Lees meer over:
solanatokenizationwormhole

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....