Goedemorgen Bitcoin: Goud kan in 2025 veel verliezen tegenover BTC

703 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Peter Brandt voorspelt explosieve groei: Bitcoin kan in 2025 goud met meer dan 400% overtreffen

De Bitcoin koers kan de komende maanden met meer dan 400% groeien ten opzichte van goud. Dat voorspelt de ervaren analist Peter Brandt volgens een technische analyse. Sinds het begin van bitcoin is de marktkapitalisatie van Bitcoin met een verbluffende 350.000% gestegen vergeleken met goud.

Nieuwe signalen wijzen erop dat BTC mogelijk aan de vooravond staat van een nieuwe lange prijsrally, wat wijst op hernieuwde kracht ten opzichte van het edelmetaal.

Mark Cuban: Trump gelooft blijkbaar niet zo in bitcoin als de maximalisten hem vertelden

De Amerikaanse miljardair en techondernemer Mark Cuban heeft scherpe kritiek geuit op voormalig president Donald Trump vanwege de promotie van zilveren herdenkingsmunten. Cuban beschuldigt Trump ervan zijn achterban slechte investeringen aan te smeren, en suggereert dat dit aantoont dat de ex-president niet echt toegewijd is aan bitcoin, ondanks eerdere uitspraken.

Ethereum zit ‘bijna op de bodem’ ten opzichte van Bitcoin

Als we de populaire analist Benjamin Cowen mogen geloven, dan is de pijn voor Ethereum ten opzichte van Bitcoin bijna voorbij. Hij denkt namelijk dat Ethereum momenteel rondt een bodem zit ten opzichte van de Bitcoin koers.

In een nieuwe video-update deelt Cowen met zijn ruim 800.000 abonnees op YouTube dat altcoins op termijn zullen stoppen met bloeden ten opzichte van Bitcoin.

Lees meer over:
goudTrump

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...