Binance Coin (BNB) koers op weg naar $600? Vrijlating CZ bullish nieuws

502 totale weergaven
bnb koers

Binance Coin (BNB) nadert een mogelijke uitbraak boven de $600 nu de opwinding toeneemt over de aanstaande vrijlating van medeoprichter Changpeng Zhao (CZ) uit de gevangenis. Wat betekent dit voor de koers?

Binance Coin koers uitbraak?

De cryptomunt van de Binance beurs ziet een sterke toename in het vertrouwen van investeerders. De interesse neemt toe doordat de vrijlating van CZ op komst is. Met nog slechts zes dagen te gaan in CZ’s vier maanden durende gevangenisstraf, lijkt BNB klaar om door zijn weerstandsniveaus te breken en mogelijk de prijs voorbij de $600 te stuwen.

BNB heeft aan momentum gewonnen en is de afgelopen week met 8% gestegen. Dat is ook te verklaren door de recente FOMC renteverlaging en de anticipatie op CZ’s vrijlating op 29 september. De munt heeft sinds juli binnen een horizontaal bereik gehandeld, met weerstand op de bovengrens van $597,80 en steun op $464,80. Technische indicatoren wijzen op een mogelijke uitbraak, waarbij de munt richting de bovenste weerstandslijn beweegt.

De Directional Movement Index (DMI) toont sterke accumulatie, met koopdruk die de verkoopdruk overtreft. De Balance of Power (BoP) indicator is ook in het voordeel van kopers en toont een positieve lezing, wat de bullish trend voor BNB versterkt. Beide indicatoren wijzen op verdere opwaartse beweging als het koopmomentum aanhoudt.

Boven de $600?

Als BNB door het huidige weerstandsniveau weet te breken, is het volgende doel voor de munt boven de $600. Dat is een belangrijke mijlpaal sinds de laatste piek in juli. In dat geval voorspellen analisten dat het volgende prijsdoel zo hoog als $645,80 kan liggen. Mocht het bullish momentum echter afnemen, kan BNB terugvallen in zijn horizontale handelskanaal en mogelijk richting het steunniveau van $464,80 zakken.

Investeerders volgen de ontwikkelingen op de voet terwijl de aftelling naar CZ’s vrijlating doorgaat, waarbij velen geloven dat zijn terugkeer de waarde van de munt verder kan versterken. De komende dagen zijn cruciaal voor BNB, aangezien de markt optimistisch blijft over de potentiële rally van de munt.

Binance Coin (BNB) is in 2017 gelanceerd door Binance, een van de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het is oorspronkelijk gecreëerd als een utility-token voor gebruik op het Binance-platform, waarmee gebruikers korting kregen op handelskosten.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...