Verdien beloningen door te stemmen op beslissingen om het Flockerz (FLOCK)-platform te laten groeien: zo werkt het

48 totale weergaven
Flockers Flocktopia Flock
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Flockerz laat gebruikers beloningen verdienen door deel te nemen aan de zogeheten ‘vote-to-earn’ activiteiten, die erop gericht zijn om het platform te laten groeien. Het wil gebruikers een stem geven, zodat ze volledig betrokken kunnen zijn bij besluitvorming en de groei van het Flocktopia-ecosysteem.

Het crypto project geeft een nieuwe draai aan decentralisatie, waarbij het beslissingen wegneemt bij een geselecteerde groep en het geeft aan de gehele community. De kern is Flocktopia, een gedecentraliseerd autonome organisatie, oftewel DAO, waar elke holder een stem heeft en verdient door het vote-to-earn systeem, wat ook in de whitepaper wordt beschreven.

“In Flocktopia ben je geen passagier, maar zit je aan het stuur. Je plukt de vruchten van elke grote beslissingen die je helpt te nemen. Zowel beginners als veteraren zullen… nou ja… in een kudde naar FLOCKERZ rennen, waarmee ze een van ’s werelds machtigste community’s en een van ’s werelds grootste token zullen creëren: $FLOCK”

Stem en verdien

Gebruikers kunnen op verschillende belangrijke beslissingen stemmen en hiermee FLOCK tokens verdienen. Het bedrag dat verdiend kan worden kan toenemen – gebruikers kunnen meer beloningen verdienen naarmate ze deelnemen aan de stemactiviteiten.

Gebruikers worden betrokken bij beslissingen over belangrijke ontwikkelingen van het project, nieuwe toekomstige functies en bij token uitbreidingen.

Flockerz heeft een thuis gecreëerd voor wie vinden dat hun stem niet gehoord wordt binnen de cryptowereld of wie betrokken wil zijn bij een gedecentraliseerd project. Door de community van Flocktopia, hebben diegene een stem gekregen en hebben ze de kans om groots te verdienen, terwijl ze een mooie toekomst creëren voor het ecosysteem.

Macht aan de FLOCK

Dankzij de Flockerz vote-to-earn DAO heeft elke token holder een stem gekregen en de kans om de toekomst van het project te vormen.

Dit zou weleens een win-winsituatie kunnen worden voor zowel het project als de gebruikers ervan, doordat de beslissingen een directe impact hebben op de groei van Flockerz. Hiermee weten ze dat ze zullen blijven verdienen, naarmate het project groeit. Dit kan een sterker community gevoel creëren onder de gebruikers.

De focus van Flockerz op voortdurende groei

Flockerz heeft een gestructureerd plan over hoe ze willen groeien en ze nemen de community hierin mee. Ze hebben een FLOCK contract audit doorlopen.

De lopende crypto presale fase van Flock richt zich op het aantrekken van een groot aantal mensen vanaf het begin, om op die manier een sterke basis te vormen voor de groei van het project. Tijdens de kick-off van de presale zijn ze begonnen met een sterke marketing campagne, en maakten ze hiermee wereldwijd mensen bewust van de oplossing die Flockerz biedt.

Naarmate er meer mensen het platform leren kennen en hun tokens verzamelen, zullen de ontwikkelaars de marketing campagne voortzetten en deze versterken met een aantal invloedrijke stemmen.

Als invloedrijken mensen zich uitspreken over de token, zal dit het vertrouwen onder gebruikers vergroten, wat ook kan betekenen dat belangrijke mensen in de sector vertrouwen zullen hebben in het project.

Het doel van de FLOCK is het overnemen van de Ethereum ruimte, dat houdt in dat ze een van de belangrijkste tokens willen worden binnen het Ethereum-ecosysteem en veel mensen zullen praten over de token.

De FLOCK zal uiteindelijk op de wereldwijde markt terechtkomen, wat hun zichtbaarheid en vraag potentieel zal vergroten. Ook zal de koers hierdoor mogelijk stijgen.

Zelfs na de launch op de wereldwijde markt zal de marketing campagne niet stoppen. Verschillende “Kingdom expansions” plannen zullen voortgezet worden, omdat het project de crypto markt over wil veroveren.

Flockerz zal het vote-to-earn systeem introduceren om gebruikers te belonen voor hun deelname en wijsheid in de groei van het platform.

Flockers Flocktopia Flock

De FLOCK token presale biedt toegang tegen lage kosten

De FLOCK-token wordt verspreid om ervoor te zorgen dat het platform en de plannen ervan door kunnen blijven gaan.

20% van de totale voorraad tokens is bestemd voor de presale, 25% is voor DAO Vault, en 20% zal worden ingezet voor marketing campagnes om zo het project wereldwijd bekend te maken. 25% van de tokens is bestemd voor staking doeleinde en de laatste 10% wordt gebruik voor liquiditeit.

Op het moment van schrijven wordt de FLOCK-token verkocht voor een gereduceerde prijs van $0,0056109, de prijs van de token zal oplopen tijdens verschillende fases in de presale.

De meeste projecten die echte waarde bieden, schieten na lancering vaak omhoog vanwege de opwinding om het project. De FLOCK-token zou meer kunnen doen vanwege de aangeboden functies, zoals het vote-to-earn systeem dat gebruikers scherp houdt en vooruitstrevende beslissingen aanmoedigt.

Om de FLOCK-token aan te schaffen, moet je de officiële website bezoeken. Klik hier op: ‘Koop nu’ of op ‘verbind je wallet’ en kies de wallet uit die je wilt koppelen. Je hebt keuze uit de volgende opties: Wallet Connect, Best Wallet, MetaMask en Coinbase Wallet.

Er is ook een optie om te kopen met BNB op de Binance Smart Chain (BSC), hoewel degene die hiervoor kiezen niet in aanmerking komen voor de jaarlijkse staking returns. Om deze redenen moedigt het platform het aan om te kopen op Ethereum om FLOCK-tokens te staken voor een passief inkomsten. Mis de volgende grote meme coin sensatie niet en koop op tijd in!

 

Website | Twitter | Telegram 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
cryptoFlockerzFlocktopia

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...