Ripple koers verwachting: wanneer kan $1500 aan XRP $1 mln waard worden?

935 totale weergaven
Ripple koers verwachting: wanneer kan $1500 aan XRP $1 mln waard worden?
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Ripple’s XRP-token staat aan de vooravond van een mogelijke doorbraak na jaren van onzekerheid.

De langlopende rechtszaak met de SEC, waarin Ripple werd beschuldigd van het verkopen van ongeregistreerde effecten, heeft de prijsstijging van XRP altijd aanzienlijk belemmerd.

Hoewel Ripple inmiddels een boete van $ 125 miljoen heeft betaald, is de rechtszaak nog niet volledig afgehandeld, aangezien de SEC in beroep kan gaan. Toch lijkt XRP klaar om zijn volledige potentieel te onthullen.

Dit roept de vraag op: wanneer kan $ 1500 aan XRP uitgroeien tot een indrukwekkende waarde van $ 1 miljoen?

SEC overweegt beroep tegen XRP in rechtszaak

Een voormalige advocaat van de Securities and Exchange Commission (SEC) voorspelde dat de instantie waarschijnlijk in beroep zal gaan tegen de Ripple-zaak. De focus van het beroep zal waarschijnlijk liggen op de uitspraak van juli 2023 door de Amerikaanse districtsrechter Analisa Torres, die oordeelde dat secundaire verkopen van XRP-tokens niet kwalificeerden als effecten. Deze beslissing is controversieel binnen de SEC, waarbij veel medewerkers van de instantie naar verluidt van mening zijn dat de uitspraak onjuist was.

De Chief Legal Officer (CLO) van Ripple, Stuart Alderoty, heeft aangegeven dat een beroep door de SEC geen verrassing zal zijn. Hoewel het bedrijf de uitkomst van dit beroep afwacht, gelooft Ripple dat de juridische status van XRP niet zal veranderen. Als de voorspelling van de CLO, correct is, zal dit een jarenlange strijd tussen de SEC en XRP eindelijk concluderen, wat erg positief kan zijn voor de koersverwachting van Ripple op lange termijn:

Kan je miljonair worden met $ 1500 aan XRP?

Als je op dit moment $ 1500 aan XRP koopt, ontvang je ongeveer 2586,20 munten. Voor deze 2586,20 munten om een waarde van een miljoen dollar te bereiken, moet de prijs van elke munt stijgen tot $ 386,66.

De vraag is nu wanneer de XRP-token van Ripple de prijs van $ 386,66 zal bereiken. Om XRP van de huidige prijsniveaus naar $ 386,66 te laten stijgen, moet de asset met ongeveer 66.565,52% stijgen.

Volgens analisten van Telegaon zal de XRP-token van Ripple niet voor 2040 de $ 386,66-mark bereiken. Het platform voorspelt dat de asset in 2040 een maximale prijs van $ 50,34 zal bereiken. Volgens de tijdlijn van Telegaon kan het dus nog een lange tijd duren voordat XRP de prijs van drie cijfers bereikt.

XRP koersverwachting
Bron: Telegaon

Changelly analisten zijn optimistischer over XRP dan Telegaon. Het platform voorspelt dat de asset ergens tussen 2033 en 2040 de $ 300-mark zal doorbreken. Changelly voorspelt dat XRP in 2040 een maximale prijs van $ 413,67 zal bereiken, over ongeveer 16 jaar.

XRP koersverwachting
Bron: Changelly

Hoewel deze koersdoelen voor XRP op lange termijn zijn, richten we ons nu op de korte termijn. Laten we de technische analyse van XRP bekijken om te zien wat er binnenkort mogelijk is.

Technische analyse XRP

XRP bevindt zich in een neerwaartse trend van meerdere maanden, maar de altcoin heeft de afgelopen dagen zijwaarts gehandeld en blijft grotendeels boven de belangrijke steun van $ 0,5800.

De macd">Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator toont dat er onderliggende positieve momentum is in de XRP-prijstrend, maar de groene histogrambalken worden korter, wat betekent dat dit momentum waarschijnlijk afneemt. De MACD-lijn zou onder de signaallijn kunnen kruisen, wat een bearish signaal is waar handelaren op moeten letten.

XRP koers
XRP koers. Bron: TradingView

In het geval van een neerwaartse beweging, zou XRP de liquiditeit kunnen opzoeken bij $ 0,5581, een belangrijk niveau dat in september als steun fungeerde. Als dit niveau niet standhoudt, bevindt de volgende steun zich in de Fair Value Gap (FVG) tussen $ 0,5413 en $ 0,5556.

In een positief scenario zou XRP kunnen stijgen richting het niveau van $ 0,6200, de bovenste grens van een FVG en een belangrijke weerstand voor de altcoin, zodra het de liquiditeit in de onevenwichtszone opveegt.

Gezien de naderende deadline van de SEC op 7 oktober, blijft er enige onzekerheid rondom XRP. Het kan daarom verstandig zijn om XRP voorlopig links te laten liggen en andere kansen in de markt te verkennen. Twee interessante opties zijn Pepe Unchained en Crypto All-Stars, die zich beiden nog in de presale-fase bevinden. Deze bieden investeerders de mogelijkheid om vroeg in te stappen tegen aantrekkelijke prijzen.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained ($PEPU) is een project dat een paar maanden geleden zijn presale lanceerde en zijn $PEPU-token aanbood. Dit initiatief is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en functioneert als een layer-2-oplossing, waardoor handelaren en investeerders kunnen profiteren van snelle transacties en minimale transactiekosten.

Pepe Unchained is ontstaan ​​uit de oorspronkelijke PEPE meme coin en heeft sinds de start van de presale al meer dan $ 15,7 miljoen opgehaald. Door de $PEPU-token te staken, kunnen investeerders een jaarlijks rendement van meer dan 130% behalen.

Handel snel om je $PEPU-tokens veilig te stellen voordat de prijs stijgt. De presale-token kan worden verkregen via de officiële Pepe Unchained-website voor $ 0,0986. Je hebt nog 24 uur de mogelijkheid om je $PEPU-tokens te kopen met ETH, BNB, USDT of een creditcard voordat de prijs verder stijgt.

Crypto All-Stars ($STARS)

De tweede presale is Crypto All-Stars ($STARS), waar de $STARS-token wordt aangeboden. Sinds de lancering heeft de presale voor dit cryptoproject met succes meer dan $ 1,6 miljoen opgebracht en nadert de mijlpaal van $ 1,8 miljoen.

Crypto All-Stars presenteert een initiatief waarmee investeerders tegelijkertijd in verschillende meme coins kunnen investeren. Daarnaast hebben investeerders de mogelijkheid om de $STARS-token te staken binnen “The Meme Vault”, wat een indrukwekkende jaarlijkse rente van meer dan 880% kan genereren.

Wacht niet langer; koop vandaag nog de $STARS-token. je kan de $STARS-token kopen via de officiële Crypto All-Stars website met ETH, BNB, USDT of een creditcard voor een prijs van $ 0,0014535.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...