Goedemorgen Bitcoin: koersvoorspelling over recordprijs in 2024

665 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin koers bereikt een all-time high voor het einde van dit jaar, zegt deze analist

Analist en handelaar Kevin Svenson zegt dat Bitcoin (BTC) nieuwe all-time highs (ATH’s) kan bereiken voor het einde van 2024. Dat vertelt analist Kevin Svenson aan zijn 79.700 YouTube-abonnees. Wat zeggen andere analisten?

De bitcoin koers is door de $65.000 gestoten en volgens sommige analisten zit de rek er voorlopig nog niet uit. Volgens Svenson blijft de macro-opwaartse trend in tact en de koers gaat nog minstens 11 procent stijgen om een nieuw record te bevestigen.

“Ik ben erg optimistisch over deze markt, optimistisch over Bitcoin. Ik denk dat we dit jaar nieuwe all-time highs gaan bereiken, waarschijnlijk tegen het einde van het jaar in Q4.” Hij waarschuwt echter dat Bitcoin eerst lagere niveaus kan hertesten.

Crypto-oprichter betaalde politie agenten voor illegale acties om slachtoffer te chanteren voor crypto, volgens FBI

Crypto oprichter Adam Iza van handelsplatform Zort, heeft politieagenten van Los Angeles omgekocht om informatie te krijgen die hij gebruikte om een doelwit te chanteren dat hij van plan was te beroven. Dat is de lezing van de FBI, de Amerikaanse federale politie.

De eigenaar van een cryptobedrijf betaalde politieagenten om toegang te krijgen tot gevoelige informatie en hun adressen. Via deze gegevens was het mogelijk om een slachtoffer af te persen voor hun crypto, zo beweert de FBI.

Deze persoon verloor in 2010 al zijn interesse in bitcoin

Op 29 september 2010 plaatste een gebruiker genaamd Myst op een online forum (BitcoinTalk) een opmerkelijk bericht: ondanks twee pogingen om zich in Bitcoin te verdiepen, verloor hij beide keren zijn interesse. Myst vroeg zich af of er alternatieven waren voor Bitcoin en of deze verbeterd konden worden. Dit bericht geeft een fascinerende inkijk in de vroege dagen van Bitcoin, toen de digitale munt nog in de kinderschoenen stond.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...