Goedemorgen Bitcoin: Lego gepakt door cryptoscam

469 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Lego gehackt voor cryptoscam: snelle reactie voorkomt schade

Een onverwachte banner op Lego.com leidde bezoekers naar een cryptoscam die de verkoop van “Lego Tokens” beloofde.

Hackers wisten de website van Lego kortstondig te misbruiken, maar een snelle reactie van het bedrijf hielp de schade te beperken.

Op de avond van 4 oktober werd de officiële website van Lego kortstondig gehackt om een nep-cryptomunt genaamd “Lego Coin” te promoten.

Visa lanceert nieuw cryptoplatform met BBVA

Visa werkt samen met BBVA om een ​​nieuw tokenized asset-platform te lanceren, met als doel traditionele banken te verbinden met de groeiende crypto- en stablecoin-markt.

Visa betreedt de markt voor Real-World Assets (RWA) met een nieuw platform, VTAP, ontwikkeld in samenwerking met de Spaanse bank BBVA. Het Visa Tokenized Asset Platform (VTAP) heeft tot doel banken te helpen tokens uit te geven die worden ondersteund door tastbare activa.

SEC boekt voortgang in rechtszaak tegen Ripple

Ontdek de details van het beroep, de reactie van Ripple en de mogelijke gevolgen voor de cryptomarkt.

De U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een nieuwe fase in de rechtszaak tegen Ripple bereikt door officieel beroep aan te tekenen bij het Hof van Beroep voor het Tweede Circuit.

Deze stap komt nadat de zaak werd geregistreerd in het PACER-systeem van het hof, waar federale zaken worden bijgehouden.

De zaak is officieel gedocumenteerd onder nummer 24-2648 en draagt de titel “United States Securities and Exchange Commission v. Ripple Labs, Inc.”

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...