Goedemorgen Bitcoin: El Salvador onder druk door bitcoinplannen

632 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijskte nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

IMF vraagt El Salvador om Bitcoin steun terug te schroeven

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) wil dat El Salvador de ondersteuning van Bitcoin door de overheid vermindert. Dit is een zachtere aanpak dan hun eerdere pogingen om het land ervan te overtuigen de Bitcoinwet in te trekken. Ondanks deze verandering lijkt president Nayib Bukele vast te houden aan zijn plan om Bitcoin in het land te blijven gebruiken.

In plaats van Bitcoin volledig af te schaffen, stelt het IMF nu voor om de overheidsondersteuning te verminderen. Ze raden aan om de Bitcoinwet te beperken en strengere regels en toezicht in te voeren op het Bitcoin ecosysteem in het land. Ook adviseert het IMF om de financiële blootstelling van de overheid aan Bitcoin te verkleinen. Dit betekent dat ze niet willen dat El Salvador te veel geld in Bitcoin stopt.

NVIDIA wordt geconfronteerd met crypto rechtszaak, gesteund door SEC en DOJ

Nvidia wordt geconfronteerd met class action rechtszaak die nieuw leven in is geblazen, gesteund door de SEC, waarin het bedrijf wordt beschuldigd van het misleiden van investeerders over haar crypto-gerelateerde inkomsten.

Nvidia wordt geconfronteerd met meer toezicht nu de SEC en DOJ een nieuw leven ingeblazen class action rechtszaak tegen het bedrijf steunen. Hierbij wordt het bedrijf beschuldigd van het misleiden van investeerders over haar inkomsten uit crypto mining.

Coinbase wil het beroep van de SEC tegen Ripple in haar voordeel gebruiken

Coinbase is van plan het beroep van de Amerikaanse SEC in de rechtszaak tegen Ripple in haar voordeel te gebruiken, door een voorlopigberoep aan te vragen.

Coinbase, één van de grootste Amerikaanse exchanges, wil het beroep van de Amerikaanse Securities and Exchanges Commission (SEC) in de rechtszaak tegen Ripple in haar voordeel gebruiken.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...