Goedemorgen Bitcoin: Belgische expert over BTC

746 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Tuur Demeester: “Kijk niet naar wat ze zeggen, maar naar wat ze doen” – Inzichten over Bitcoin en Kamala Harris

In een exclusief interview met Bitcoinmagazine.nl deelde Tuur Demeester, een vooraanstaande Bitcoin-expert, zijn visie op de huidige politieke en economische situatie, met een focus op de impact van Kamala Harris en haar beleid.

Volgens Demeester moeten crypto-investeerders niet blind vertrouwen op wat politici zeggen, maar juist letten op hun daden. Dit inzicht is essentieel voor wie de toekomst van Bitcoin wil begrijpen in een onzekere politieke context.

Demeester waarschuwde dat politici zoals Kamala Harris vaak mooie woorden gebruiken, maar dat hun werkelijke beslissingen veel belangrijker zijn. “Ze kunnen vriendelijk overkomen, maar hun daden spreken vaak een andere taal,” zei Demeester.

Amerikaanse toezichthouders zetten druk op FDIC voor duidelijkheid in cryptoregels

De Amerikaanse toezichthouders zetten druk op toezichthouders om duidelijkheid te geven over de plotselinge koerswijziging in de regulering van digitale activa.

De House Committee on Financial Services eist inzage in interne documenten en communicatie, met een deadline van 7 oktober 2024, wat kan duiden op aanstaande strengere cryptoregels in de VS.

De Amerikaanse House Committee on Financial Services heeft een brief gestuurd aan de voorzitter van de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), Martin J. Gruenberg, waarin opheldering wordt geëist over de plotselinge koerswijziging van de FDIC met betrekking tot digitale activa.

Wisselende resultaten bij bitcoin (BTC) miners door stijgende moeilijkheidsgraad

Bitcoin miners laten in september wisselende prestaties zien te midden van een onrustige cryptomarkt. Hut 8 en Irish Energy breiden hun activiteiten uit, maar de bitcoin productie resultaten vallen ook weer niet mee,.

Beursgenoteerde bitcoin miners zijn er aan gehouden om transparant te zijn over hun prestaties richting hun beleggers. Daaruit ontstaat een wisselend beeld voor de maand september. Overigens wel een maand waar bitcoin uiteindelijk met bijna 10 procent in waarde toenam. Dat is ook gunstig voor bitcoinbedrijven die BTC delven én op hun eigen balans hebben staan als kapitaalreserve.

Terwijl Hut 8 en Irish Energy hun activiteiten blijven uitbreiden, is er een gevarieerde efficiëntie van winsten en productieresultaten.

Bitcoin miningbedrijven integreren steeds vaker kunstmatige intelligentie en high-performance computing in hun activiteiten. Hut 8 streeft bijvoorbeeld naar 20 exahashes per seconde zelfmining tegen 2025, terwijl Iris op weg is om 31 EH/s te bereiken tegen het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer over:
AmerikaDemeesterminers

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...