The Simpsons Ripple koers verwachting: feit of fictie en wat gaat Ripple doen?

669 totale weergaven
Ripple koers verliest terrein tegenover bitcoin, BTC vs XRP |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De bekende Amerikaanse televisieserie, The Simpsons, staat bekend om het voorspellen van meerdere gebeurtenissen, zoals de komst van de smartwatch en de presidentschap van Trump. Maar volgens een crypto analist, heeft de show ook de toekomst van crypto voorspeld en mogelijk ook die van XRP.

Vandaag kijken we naar de video van crypto analist Levi, die relevante clips laat zien waarin The Simpsons het heeft over cryptocurrency, maar ook voorbeelden waarin XRP naar boven komt. Ook kijken we wat de XRP koers kan gaan doen in de toekomst en of Ripple gaat stijgen richting het einde van 2024.

Is de Ripple koers voorspeld in The Simpsons?

In de onderstaande video legt crypto analist Levi uit hoe The Simpsons sinds 2012 al afleveringen heeft die cryptocurrency naar voren halen. En omdat de show dus bekend staat in het voorspellen van de toekomst, denkt Levi dat deze afleveringen over cryptocurrency ook de toekomst kunnen voorspellen.

In een van de clips is te zien hoe de Bitcoin koers is gestegen naar ∞, oftewel, oneindig. Dit kan verschillende implicaties hebben, maar het kan betekenen dat Bitcoin behoorlijk veel waard kan worden. In dezelfde clip is ook te zien hoe de Amerikaanse dollar behoorlijk is gedaald.

In verdere clips is te zien hoe de dollar mogelijk in kan storten in de toekomst, waardoor mensen over kunnen stappen op alternatieven zoals goud, zilver en cryptocurrency.

Maar wat is er te zien over XRP?

Ripple koers 589

Levi legt uit dat er YouTube shorts zijn die het specifiek over XRP hebben, waaronder een clip waarin wordt ‘voorspeld’ dat XRP voor het einde van het jaar naar $ 589 zou stijgen.

Maar hij voegt hieraan toe dat deze Shorts bewerkt beeldmateriaal hebben en dat deze voorspellingen niet van de makers van The Simpsons komt.

Tot slot zegt Levi dat hij ervan overtuigd is dat Bitcoin het toekomstige geld zal worden en dat cryptocurrency waarschijnlijk nog vaker terug gaat komen in de Amerikaanse show.

 

Wat gaat Ripple doen?

Crypto analisten maken vaak ambitieuze koers voorspellingen voor XRP, maar de realiteit is dat de altcoin nog steeds vastzit in consolidatie, na een daling van 8% in de afgelopen 30 dagen. Vandaag is de XRP koers wel met ruim 1% gestegen naar $ 0,539, maar ligt de altcoin slechts 0,85% hoger dan een week geleden.

Ondanks de whale activiteit rondom Ripple, wacht de XRP Army nog steeds op een breakout boven $ 0,540. Deze resistance wordt in kaart gebracht door de 200-daagse moving average (blauw), die langzamerhand aan het dalen is en de XRP koers al bijna twee weken heeft onderdrukt.

Ripple koers grafiek
Ripple koers grafiek – Bron: TradingView

Een breakout boven deze moving average opent de weg naar de 30-daagse moving average (geel) rond $ 0,565, maar met genoeg bullish momentum zou XRP hier ook doorheen kunnen breken. Dit momentum ontbreekt op het moment wel, wat te zien is aan de Relative Strength Index (RSI), die onder het neutrale niveau van 50 ligt.

Een sterke daling vanuit hier lijkt onwaarschijnlijk, tenzij de hele crypto markt opnieuw daalt, daarnaast lijkt er een sterk support te liggen rond $ 0,52. En hoewel XRP dit jaar nog zou kunnen stijgen, hebben we veel geduld nodig als we ooit een XRP koers van $ 589 willen zien. Hiervoor zou Ripple met zijn huidige supply namelijk een market cap van $ 35,9 biljoen voor nodig hebben, wat ongeveer 15 keer zo groot is als de hele crypto markt.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Welke crypto gaat stijgen na voorspelling The Simpsons?

Naast de meerdere keren dat cryptocurrency naar voren is gekomen in The Simpsons, lijkt de show ook voorspeld te hebben dat de Amerikaanse dollar aan het afzwakken is en misschien zelfs ten onder zal gaan. Zo’n gebeurtenis zou de vraag naar Bitcoin en andere cryptomunten nog verder kunnen verhogen, wat dan voor parabolische stijgingen kan zorgen in de altcoin markt.

Deze middag kijken we naar twee van de top crypto’s om in de gaten te houden de komende maanden. De altcoins kunnen niet alleen meeliften wanneer Bitcoin en Ripple stijgen, maar hebben zelf ook utility waardoor ze veel waard kunnen worden. Je kunt de nieuwe altcoins vandaag nog voor een lage prijs kopen tijdens de presale, voordat ze voor een hogere prijs gelist worden op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained ($PEPU) is een crypto project dat je niet wilt missen, al helemaal niet als de voorspelling van The Simpsons uitkomt. Het is een van de grootste crypto presales van het jaar met een opgehaald bedrag van ruim $ 19,4 miljoen, van een project dat binnenkort zijn eigen blockchain zal lanceren.

Een van de grote voordelen van investeren in $PEPU is dat je investeert in een gloednieuwe blockchain, met lage transactiekosten en hoge snelheden. Ook kun je als nieuwe gebruiker of ontwikkelaar je eigen projecten of meme coins lanceren op de blockchain en op het begin veel aandacht krijgen. Als een van deze projecten viraal gaat, kan $PEPU tevens ook een grote boost krijgen in waarde.

Je kunt $PEPU kopen voor $ 0,00998 per stuk, maar morgenavond zal deze prijs stijgen naar $ 0,00999. naar verwachting is dit ook een van de laatste presale fases en zal Pepe Unchained binnenkort live gaan. Tijdens de presale is het mogelijk om $PEPU direct te staken om passief extra tokens te verdienen met een huidige APY van 113%.

 

Crypto All-Stars ($STARS)

The Simpsons voorspelt mogelijk dat crypto erg groot kan worden in de toekomst en dat we een tweede soort explosie kunnen zien die het internet rond het jaar 2000 ook had. Een manier om hier maximaal op in te spelen is door crypto vast te houden en te staken om extra bij te verdienen. De nieuwe Crypto All-Stars ($STARS) brengt staking naar de meme coin markt en heeft daarom veel potentie in de komende bull markt.

Crypto All-Stars introduceert de MemeVault, een multi-chain staking protocol waarbij je verschillende meme coins gezamenlijk kunt staken om $STARS te verdienen. Hierdoor help je jezelf niet alleen om je favoriete meme coins langer vast te houden, maar verdien je ook een token die op lange termijn kan stijgen in waarde.

$STARS kan gebruikt worden in zijn eigen staking pool of in je wallet vastgehouden worden om extra beloningen te verdienen uit de MemeVault. Je kunt deze crypto nog kopen voor $ 0,0015007 per stuk, met nog minder dan twee dagen voordat deze prijs zal stijgen. De staking pool van $STARS heeft momenteel nog een APY van 652%, maar deze zal niet lang meer zo hoog blijven.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
RippleThe SimpsonsXRP

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...