Goedemorgen Bitcoin: koers stijgt flink

567 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl |

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin prijs schiet richting $66.000

De Bitcoin koers schoot gisteren even naar $66.000, slechts 10,6% onder zijn all-time high (ATH) van $73.790, die op 14 maart 2024 werd bereikt.

Ondanks deze lichte correctie blijft de totale marktkapitalisatie van Bitcoin stevig op $1,30 biljoen. De vraag naar Bitcoin blijft hoog, ondersteund door de beperkte voorraad.

De prijs van Bitcoin is in de afgelopen maand flink gestegen.

Robert Kiyosaki over bitcoin koers en goud: “Stap in nu het nog kan”

De Amerikaanse serie ondernemer en auteur Robert Kiyosaki is terug met zijn beleggingsadvies voor beleggers zonder Bitcoin. Hij stelt voor om te investeren in Bitcoin (BTC) of historisch bullish traditionele activa zoals goud en zilver om je te wapenen voor de toekomst.

In een uitgebreide X-post erkent de auteur van “Rich Dad Poor Dad” de aanzienlijke groei van de goudprijs door de jaren heen. Dit gaat gepaard met de mijlpaal van de all-time high (ATH) van in dit geval goud.

Kiyosaki is van mening dat degenen die 24 jaar geleden in goud investeerden, waaronder hijzelf, het goed hebben gedaan. Aan de andere kant staan ​​de hogere goudprijzen mogelijk niet gelijk aan een goed marktuitzicht.

Bitcoin whale ontwaakt na 11 jaar en heeft op papier 10.000% winst

Een bitcoin whale is na 11 jaar weer actief en heeft op papier maar liefst 10.000 procent winst gemaakt. Het past in een trend van de afgelopen maanden: oude bitcoin whales die ontwaken na jaren van inactiviteit. De inmiddels stijgende koers speelt daarbij ook een rol.

Dankzij een rapport van Whale Alert is het inactieve adres “1PNRpMZ” met 18 BTC na bijna 11 jaar weer geactiveerd. De vroege Bitcoin-investeerder, die voor het laatst actief was in november 2013, heeft een deel van zijn munten overgemaakt naar twee andere nieuwe adressen “3EgCi” en “15UaJb.”

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...