Robert Kiyosaki over bitcoin koers en goud: “Stap in nu het nog kan”

982 totale weergaven
Bitcoin staat op springen: Kortere maar intensere bull run of een marathon naar de maan? |

De Amerikaanse serie ondernemer en auteur Robert Kiyosaki is terug met zijn beleggingsadvies voor beleggers zonder Bitcoin. Hij stelt voor om te investeren in Bitcoin (BTC) of historisch bullish traditionele activa zoals goud en zilver om je te wapenen voor de toekomst.

Robert Kiyosaki over bitcoin

In een uitgebreide X-post erkent de auteur van “Rich Dad Poor Dad” de aanzienlijke groei van de goudprijs door de jaren heen. Dit gaat gepaard met de mijlpaal van de all-time high (ATH) van in dit geval goud.

Kiyosaki is van mening dat degenen die 24 jaar geleden in goud investeerden, waaronder hijzelf, het goed hebben gedaan. Aan de andere kant staan ​​de hogere goudprijzen mogelijk niet gelijk aan een goed marktuitzicht.

Zulke hoge prijzen zijn meestal toe te schrijven aan het pessimisme van beleggers. Met andere woorden, ze beginnen aandelen te verkopen om defensieve activa te verwerven. Kiyosaki verwacht dat de aandelenmarkt binnenkort zal crashen. Mocht zijn voorspelling werkelijkheid worden, dan denkt de auteur niet dat het goed zal uitpakken voor investeerders die geen goud, zilver of BTC bezitten.

Hij gelooft dat slimme investeerders de enigen zijn die een kans maken op geluk als de beurscrash uiteindelijk komt. Om te voorkomen dat ze aan de veronderstelde verliezende kant zitten, adviseert de auteur van “Rich Dad Poor Dad” niet-investeerders om de tijd te nemen om te studeren en lid te worden van een beleggingsclub.

Kijk dan uit naar koopjes en begin met het investeren van fondsen in activa zoals Bitcoin. Deze groep mensen zal zich waarschijnlijk bij de “winnaars” voegen in de volgende bull run van de markt. “U zult een van de rijkere, slimmere investeerders zijn”, aldus Kiyosaki.

Kiyosaki ziet BTC $ 1 miljoen bereiken

De bitcoin koers zit flink in de lift. Kiyosaki is altijd bullish geweest over de toekomstige koers van BTC. Zelf voorspelt hij zelfs een niveau van $500.000 in 2025 en 1 miljoen dollar op de lange termijn.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...