ADA koers daalt opnieuw na klein herstel – kan Cardano stijgen naar $0,40 in breakout?

1231 totale weergaven
ADA koers daalt opnieuw na klein herstel |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De Cardano koers daalt met 1,80% sinds gisteren, maar over de afgelopen week gezien, is ADA gestegen met 2,90%. Op basis van het patroon in de koers, verwachten analisten dat de daling van de afgelopen dag tijdelijk is. Kan Cardano stijgen?

Rond 10 oktober dipte de Cardano (ADA) koers naar $ 0,334, maar de crypto handelt op het moment van schrijven op $ 0,352. Veel investeerders zijn door deze stijging erg benieuwd wat Cardano nu gaat doen. Volgens sommigen maakt de crypto zich klaar om te stijgen naar de $ 0,40.

Cardano is de elfde grootste crypto van dit moment met een market cap van $ 12,37 miljard. In de afgelopen 24 uur is het trading-volume van ADA met 56,8% gestegen en zit momenteel op $ 420,59 miljoen over de afgelopen 24 uur.

Triangel vorming in de ADA koers duiden op stijging

Terwijl een groot deel van de crypto markt in de afgelopen 24 uur steeg en analisten zich afvragen of de bulls de overhand houden, zien we dat Cardano daalt. Toch blijven vele investeerders optimistisch over de Cardano koers.

De reden dat er optimisme heerst, is vanwege het patroon dat zichtbaar is uit de grafieken van ADA koers. Zo bleef het onlangs bijvoorbeeld boven het support niveau van $ 0,344 en ontstond er daarmee een triangel in de grafiek, wat een bullish breakout aankondigde. De laagste punten in de koers worden daarbij steeds hoger.

De Cardano koers is weer gaan dalen, maar ADA test momenteel het support niveau van $ 0,35 en, op basis van het patroon in de grafiek, is er een goeie kans dat de koers daarboven blijft. Daarmee zou de koers de stijging dus gaan voortzetten die vorige week werd ingezet. Hiermee vormt er dan mogelijk een nieuwe driehoek.

Cardano koers, TradingView
Cardano koers, bron TradingView

Doordat het met het patroon duidelijk te zien is dat de ADA koers de resistance levels aan het testen is en daarmee het support niveaus steeds hoger worden, wordt over het algemeen gedacht dat de koers aan het stijgen is.

Mocht de dip van de afgelopen dag inderdaad tijdelijk zijn in aanloop naar een nieuwe stijging, dan kan het mogelijk opnieuw richting het weerstandsniveau van $ 0,37 stijgen om vervolgens richting het belangrijke weerstandsniveau van $ 0,40 te gaan.

Er is volgens gegevens van Santiment steeds meer interesse van individuele investeerders in ADA. Op dit moment zijn er 131,46 actieve ADA-adressen, vergeleken met 120,77 vorige week. Deze stijging kan mogelijk helpen met het opbouwen van het momentum voor de Cardano koers.

 

Meme coins die zich net als ADA klaarmaken voor een stijging

Er is dus een goeie kans dat Cardano gaat stijgen, maar investeerders kijken ook uit naar nieuwe meme coins die nog in presale zijn. Sommige van deze coins hebben immers de potentie om niet beetje bij beetje te stijgen, maar om in een klap te exploderen als ze eenmaal gelist worden op de exchanges. We zullen er twee voor je uiteen zetten die geld verdienen met crypto wellicht weleens mogelijk kunnen maken.

Pepe Unchained – Presale die massaal investeerders aantrekt

Terwijl Cardano gedaald is, is er sinds gister opnieuw $ 200.000 opgehaald voor de succesvolste presale van 2024, Pepe Unchained ($PEPU). In totaal heeft het project namelijk al $ 19,8 miljoen opgehaald, dus als de trend zo voortzet, dan heeft het project morgen waarschijnlijk de $ 20 miljoen bereikt.

De Pepe Unchained crypto presale heeft het succes te danken aan de potentie van het project om een van de grootste meme coins te gaan worden. Dit heeft te maken met het feit dat het project zijn eigen Layer-2 blockchain heeft gebouwd op het netwerk van Ethereum. Transacties via deze nieuwe blockchain zijn alleen sneller, efficiënter en goedkoper.

Onlangs gaf het project een tipje van de sluier over hoe het L2 ecosysteem van Pepe Unchained eruit gaat zien, zo komt er bijvoorbeeld een meme coin launchpad en block explorer. Daarnaast zullen developers dit kwartaal ook mogen meedoen met “Pepe Frens With Benefits”, waarbij ze worden uitgenodigd om op de blockchain te bouwen in ruil voor $PEPU tokens.

Deze succesvolle presale loopt nog, dus je kunt nog investeren en profiteren van de mogelijke explosie die er straks voor deze coin gaat plaatsvinden. $PEPU tokens zijn te koop via de officiële website van Pepe Unchained voor $ 0,00999 per stuk. Wacht niet tot morgen, want dan zullen de tokens $ 0,01 per stuk zijn.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Flockerz – Bepaal mee over het project en verdien tokens via Vote-To-Earn

Terwijl Cardano daalt en investeerders in spanning afwachten wat de crypto gaat doen, verzamelen de investeerders van Flockerz ($FLOCK) zich om de koers van het project zelf te bepalen. Als investeerder heb je het hier namelijk voor het zeggen en kun je bij elke belangrijke beslissing je stem uitbrengen.

Met het Vote-To-Earn systeem van Flockerz heb je niet alleen invloed op de richting die het project met jouw investering opgaat, je krijgt er ook nog eens $FLOCK tokens voor terug. Het project zet dus in op de betrokkenheid van de community waarbij alle leden uiteraard het beste willen voor hun investering.

Wie zich echter liever op de achtergrond houdt, zit bij Flockerz ook niet verkeerd. Het project biedt namelijk op dit moment 2357% APY-staking rewards aan voor de volgende 2 jaar. Zo heb je op die manier dus de mogelijkheid om een passief inkomen te genereren. Hierbij even een pro tip, wacht hiervoor niet te lang met investeren, want hoe langer je wacht, des te lager de APY zal zijn.

Het project heeft in de korte periode dat de presale nu live is, al $ 733.694 opgehaald. Op dit moment heb je al een $FLOCK token in je bezit voor $ 0,005793. Mocht je investeren in 10.000 tokens, dan kan dat momenteel nog voor $ 57,93.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
ADACardano

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...