Phantom Wallet maakt het nu mogelijk om tokens te delen via WhatsApp, Telegram en Discord

404 totale weergaven
|

 

Phantom Wallet gebruikers kunnen nu token informatie direct delen via messaging apps zoals WhatsApp, Telegram en Discord. Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers links sturen met details over hun favoriete tokens, inclusief prijsgrafieken en prestatiegegevens, waardoor de manier waarop mensen cryptocurrencies in realtime bespreken wordt vereenvoudigd.

Direct tokens delen: Een game-changer voor crypto-gebruikers

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers elk willekeurig token in hun Phantom Wallet selecteren en een link naar de bijbehorende pagina sturen, waar ontvangers de prijsgeschiedenis, grafieken en andere relevante gegevens kunnen bekijken.

Dit maakt lange uitleg of screenshots overbodig, waardoor het voor gebruikers makkelijker wordt om cryptotrends te delen en te bespreken in groepschats of met vrienden.

Door simpelweg op het deelpictogram op de pagina van een token te tikken, kunnen gebruikers gedetailleerde tokeninformatie versturen via populaire berichtenapps, zodat ontvangers dezelfde gegevens kunnen zien en sneller geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Dit naadloze proces bespaart niet alleen tijd, maar verbetert ook de manier waarop gebruikers communiceren met cryptogemeenschappen.

Wat is Phantom Wallet?

Phantom is een multi-chain wallet ontworpen voor het beheren van Solana, Ethereum en Polygon tokens. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het navigeren door decentralized finance (DeFi) apps en NFT’s, terwijl het de veiligheid garandeert met Ledger wallet integratie en spam filtering functies.

De laatste update van de wallet bevat ook ondersteuning voor het Base netwerk, waardoor het een uitgebreid platform is voor gebruikers die de ecosystemen van DeFi en NFT’s willen verkennen.

Waarom het delen van tokens belangrijk is

Deze nieuwe functie is vooral handig voor cryptohandelaren die vaak deelnemen aan discussies over mememunten of trending tokens. In plaats van prijsbewegingen uit te leggen of screenshots te sturen, kunnen gebruikers directe links sturen naar gedetailleerde tokenpagina’s die alle benodigde informatie weergeven.

Het vereenvoudigt de manier waarop gebruikers inzichten en aanbevelingen delen en bevordert efficiëntere communicatie.

Stay Ahead of the Curve en join ons Discord channel!

Praat mee over dit onderwerp met onze crypto experts. Praat met andere lezers en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws in ons kersverse Discord channel!

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....