Goedemorgen Bitcoin: Speculatie over koers van $200.000 per BTC

821 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl |

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Nieuwe bizarre voorspelling: Bitcoin naar $200.000 aan het eind van 2025?

Bitcoin kan tegen het einde van 2025 een waarde van $200.000 bereiken, volgens een rapport van Bernstein Research op 22 oktober. Deze bizarre voorspelling markeert een nieuw tijdperk voor institutionele adoptie van de cryptocurrency, waarbij de invloed van grote vermogensbeheerders groeit. Het rapport benadrukt dat de sector van miners zal blijven consolideren, met als gevolg een versterking van de markt.

Het rapport, bekend als het “Black Book,” suggereert dat tegen het einde van 2024 institutionele beleggers, zoals Wall Street, de grootste houders van Bitcoin zullen worden. Momenteel bezitten tien wereldwijde vermogensbeheerders samen ongeveer $60 miljard aan gereguleerde Bitcoinbeleggingen, tegenover $12 miljard in september 2022.

Crypto heeft invloed op verkiezingen in Amerika, stelt ex-stafchef Trump

Voormalig stafchef van het Witte Huis, Mick Mulvaney, voorspelt dat de rol van de cryptovaluta-industrie in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 “fascinerend” zal zijn. In een interview op 23 oktober met NewsNation gaf Mulvaney aan dat de cryptomarkt inmiddels sterk gegroeid is in de politiek, met professionele lobbygroepen die actief zijn in Washington DC.

Michael Saylor wil al zijn bitcoin weggeven, net als Satoshi Nakamoto

Michael Saylor, de mede-oprichter en bestuursvoorzitter van MicroStrategy, is van plan om zijn vermogen na te laten aan de volledige mensheid. Op dit manier wil hij volgen in de voetsporen van Bitcoin-bedenker Satoshi Nakamoto. In een recent interview met The New Zealand Herald reflecteerde Saylor op zijn persoonlijke motivatie.

“Ik ben een single man en ik heb geen kinderen. Als ik weg ben, dan ben ik weg. Net zoals Satoshi één miljoen bitcoin naliet aan het universium, zal ik de samenleving ook nalaten wat ik heb”, zo vertelde Saylor.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...