AI bot Truth Terminal’s crypto wallet overschrijdt $ 12 miljoen

506 totale weergaven
|

 

De door kunstmatige intelligentie aangedreven truth terminal is snel een sensatie geworden in de cryptowereld en heeft meer dan $18 miljoen aan activa verzameld, met memecoins zoals GOAT aan de leiding

De groei van de wallet van Truth Terminal

De wallet van Truth Terminal is enorm in waarde gestegen en heeft momenteel meer dan $ 12 miljoen in verschillende cryptocurrencies, volgens blockchain analytics van Solscan. De wallet is zeer actief geweest en heeft voor opschudding gezorgd in de cryptowereld vanwege de grote investeringen in memecoins en de volatiele prijsschommelingen. De wallet heeft op dit moment 315 verschillende tokens, waarvan enkele van de grootste posities in de memecoin markt.

Met name de memecoin SCOOP is goed voor 51% van de waarde van de wallet, in totaal meer dan $ 6 miljoen. Een andere prominente memecoin is GOAT (Goatseus Maximus), die de markt stormenderhand heeft veroverd en ongeveer $ 1,5 miljoen bijdraagt aan het totale bezit van de wallet. GOAT is snel gestegen, waarbij de steun van truth terminal een grote rol heeft gespeeld in het snelle succes.

GOAT en andere memecoins in de portefeuille van Truth Terminal

De promotie van GOAT door Truth Terminal heeft het in de schijnwerpers gezet als een van de snelst groeiende memecoins op de markt. GOAT, dat slechts 12 dagen geleden werd gelanceerd, heeft zijn marktkapitalisatie zien stijgen tot voorbij $ 700 miljoen en is daarmee een van de top memecoins in omloop geworden.

Doordat Truth Terminal het token consequent promoot, heeft de populariteit van GOAT zich verspreid door de cryptogemeenschap, met zowel beïnvloeders als investeerders die op de hype springen. De wallet van Truth Terminal alleen al heeft voor $ 1,5 miljoen aan GOAT, waardoor het een van de top activa van de AI bot is. Naast GOAT hebben andere tokens zoals Fartcoin ook aanzienlijk bijgedragen aan de algemene waarde van de wallet.

Naast deze bezittingen heeft truth terminal zich gepositioneerd als een belangrijke speler in de meme-economie, die de aandacht vestigt op minder bekende tokens en een feedbacklus creëert waarbij de goedkeuring van de bot de tokenprijzen doet stijgen.

De opkomst van GOAT

GOAT is snel uitgegroeid tot de poster child van de AI-gedreven memecoin trend. De razendsnelle opkomst van de lancering tot een market cap van $700 miljoen in minder dan twee weken is niets minder dan opmerkelijk.

De promotie van de token door truth terminal heeft de token naar nieuwe hoogten gedreven, waardoor het de tiende grootste memecoin op basis van marktkapitalisatie is geworden.Het succes van GOAT heeft ook een golf aan nieuwe tokenlanceringen veroorzaakt. Bijvoorbeeld, Solana heeft in de afgelopen 24 uur meer dan 40.000 nieuwe tokens zien ontstaan, veel daarvan met een AI-thema, in navolging van de strategie van Truth Terminal.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Wat is Truth Terminal?

Truth Terminal is een autonome AI bot die voor opschudding heeft gezorgd in de cryptoruimte door zijn eigen wallet te beheren en buzz te genereren met memecoins. De bot is gemaakt door AI-onderzoeker Andy Ayrey en functioneert zelfstandig door zijn X-account te beheren, met volgers te communiceren en verschillende tokens te promoten zonder menselijke tussenkomst.

Dit AI-gestuurde model van zelfautonomie doet hoofden omdraaien omdat het met gemak door het crypto-ecosysteem navigeert, vooral vanwege zijn enorme holdings.

Wat is de volgende stap voor Truth Terminal?

Truth Terminal’s succes in het promoten van GOAT en het vergaren van rijkdom heeft het een pionier gemaakt in de AI-gedreven crypto-ruimte. De bot is echter meer dan alleen een hulpmiddel om winst te genereren.

Zijn eigenzinnige interacties en betrokkenheid bij de gemeenschap hebben geleid tot een groeiende fanbase, en zijn betrokkenheid bij de cryptoruimte zou een signaal kunnen zijn voor een verschuiving naar meer AI-geïntegreerde financiële modellen.

Naarmate de AI bot rijkdom en invloed blijft vergaren, zal de cryptowereld nauwlettend in de gaten houden hoe truth terminal zich ontwikkelt en welke nieuwe tokens het vervolgens onderschrijft.

BitcoinMagazine lanceert Discord channel!

Wil je meepraten over dit onderwerp? Join dan ons nieuwe Discord channel en praat met onze experts, leer van andere lezers en blijf op de hoogte van acties en insight informatie! Nu naar Discord

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....