Kan Lancering eTukTuk Katalisator Zijn voor Volgende Crypto Bull Run?

eTukTuk is een opkomende crypto die duurzamer vervoer mogelijk maakt in ontwikkelingslanden, die vandaag de dag veel gebruik maken van tuktuks. Tuktuks zijn voertuigen met 3 wielen die typisch op benzine rijden, maar binnenkort zal eTukTuk zijn eigen elektrische variant maken.

eTukTuk verkoopt zijn TUK token in de presale om geld op te halen voor het duurzame project en heeft hierin tot zover al veel succes in gehad. Het project heeft al meer dan $100.000 opgehaald door investeerders die de TUK token voor $0,024 per stuk kunnen kopen.

Het doel van eTukTuk is om $144.000 op te halen, maar met de vaart waarop de presale uitverkoopt, kan dit eerder gebeuren dan verwacht,

Dit is Hoe eTukTuk Vervoer in Ontwikkelingslanden kan Transformeren

eTukTuk is een nieuw EV (Electric Vehicle) project gebaseerd op de blockchain en een van de eerste van zijn soort. EV projecten focussen zich typisch op ontwikkelde landen, terwijl eTukTuk zich juist focust op landen die gebruik maken van tuktuks zoals India, Sri Lanka en Zuid-Afrika.

De gemiddelde mens in dit land heeft geen geld voor zijn of haar eigen auto, al helemaal niet voor een elektrische auto. Daarom maken mensen in deze landen meer gebruik van tuktuks, waarvan elektrische varianten nog erg zeldzaam zijn.

Maar waarom kiezen deze mensen voor tuktuks in plaats van bussen of auto’s?

Tuktuks zijn ten eerste al goedkoper in aanschaf dan voertuigen met 4 wielen en ze zijn onder zowel toeristen als inwoners erg populair. Maar omdat er dus weinig elektrische varianten van zijn, vervuilen deze tuktuks ook erg veel, nog meer dan auto’s.

eTukTuks zijn de nieuwe duurzame variant van tuktuks die rijden op elektriciteit in plaats van benzine en andere fossiele brandstoffen die de lucht vervuilen.

De eTukTuk: Veilig, Efficiënt en Betaalbaar

De eTukTuk is een elektrische variant van de driewielige tuktuk die veel gebruikt wordt in derdewereldlanden, een variant die duurzamer, veiliger en efficiënter is dan de traditionele varianten. Dit project is al 5 jaar in ontwikkeling, met diepgaand onderzoek waarmee eTukTuk een nieuwe standaard zou kunnen worden voor de EV sector.

eTukTuks bestaan uit minder dan 200 onderdelen, waarmee het redelijk eenvoudig is om deze lokaal te fabriceren. Dit zorgt er ook voor dat de bestuurder minder betaalt voor het aanschaffen van een eTukTuk.

etuktuk voertuig
eTukTuk

Wat ook erg indrukwekkend is, is het design van de eTukTuk, die de inzittenden van deze driewieler beschermt bij een ongeluk. Volgens een bericht uit de Times of India, zijn er in 2022 in India meer dan 168.000 mensen omgekomen door ongelukken op de weg.

Elektrische voertuigen willen soms ook wel eens in brand vliegen, weg auto. Maar de eTukTuk heeft een speciale LFP batterij die niet snel overhit raakt, waardoor de eTukTuk langer meegaat en niet zomaar spontaan in de fik vliegt.

Het team van eTukTuk hecht veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid, waarmee eTukTuk beter zou kunnen worden dan zijn concurrentie. Hiernaast maakt eTukTuk ook gebruikt van geavanceerde AI om de gebruikerservaring nog beter te maken. Deze AI helpt met efficiënt rijden, de beste routes vinden, optimaliseert verbruik en voorspelt wanneer je de eTukTuk weer moet opladen.

Ook het moderne design van eTukTuk blinkt sterk uit onder andere tuktuks, wat ervoor kan zorgen dat ook andere bestuurders interesse kunnen krijgen in een eTukTuk. De markt van tuktuks is een markt die nog veel ruimte heeft voor verbetering en eTukTuk kan hierin een hele grote stap zetten.

Een Peer-to-Peer Systeem Waarmee eTukTuk een Nieuwe Standaard kan Worden

Nieuwe crypto projecten schieten als paddestoelen uit de grond, maar het komt niet snel voor dat een van deze projecten mainstream wordt. Hoewel crypto ontzettend is gegroeid de afgelopen jaren, blijven veel mensen nog afstand houden van de crypto sector.

eTukTuk heeft echter de potentie om hier verandering in te brengen, door deze technologie eenvoudig te maken om te begrijpen voor zijn gebruikers. Met gebruik van een peer-to-peer systeem kan elke partij die betrokken is iets uit het project halen.

etuktuk netwerk
eTukTuk Whitepaper

Zo kun je bijvoorbeeld TUK tokens gebruiken voor het opladen van je eTukTuk, waarvan een deel van die tokens naar Territory Partners zal gaan. Deze partners helpen met het aansluiten en beheren van laadpunten. Een ander deel van deze tokens gaat naar stakers, die hun crypto vergrendelen in de staking pool om het systeem te beveiligen en hiermee passief inkomen kunnen verdienen.

Hoewel bestuurders TUK moeten betalen, kunnen zij enorm besparen op hun kosten en tot wel 400% meer overhouden door lagere kosten voor onderhoud en opladen. eTukTuk is ook van plan een eigen play-to-earn game te lanceren waarmee gebruikers geld kunnen verdienen en mogelijk een nieuwe bron van inkomsten mee kunnen opbouwen.

Kan eTukTuk Zorgen voor een Nieuwe Crypto Bull Run?

eTukTuk zal zijn EV revolutie beginnen in Sri Lanka, waar het partners met grote bedrijven, crypto community’s en regeringen zal sluiten. Zo kan een partnerschap met de Capital Maharaja Group een goede eerste stap zijn om toegang te krijgen tot de markt van Sri Lanka. Dankzij de partnerschap met AsiaTokenFund kan het project tegelijkertijd meer aandacht krijgen van crypto investeerders.

Om deze redenen kan eTukTuk een van de beste crypto’s zijn om dit jaar te kopen nu het binnenkort zijn eerste stappen zal gaan maken in de echte wereld. Door TUK tokens in de presale te kopen, kun je als vroege investeerder enorm profiteren van de groei van het project.

Terwijl je wacht op de groei van het project, kun je alvast beginnen met TUK tokens verdienen door deze direct te staken. Maar wacht er in dat geval niet te lang mee, want steeds meer mensen komen erachter wat voor potentie dit project heeft, daarom zou de presale niet lang meer kunnen duren.

eTukTuk staking
eTukTuk Staking Dashboard

Nu naar eTukTuk

Lees meer over:
altcoinscryptocurrency

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...