Overgang naar Hernieuwbare Energie kan $62 Biljoen Kosten – eTukTuk Maakt Dit Gemakkelijker

etuktuk presale

De crypto markt is gevormd door projecten die milieuvriendelijke applicaties en technologie prioriteren. Deze applicaties en technologie hebben positief bijgedragen aan de wereld in de laatste paar jaar. Dit is zeker relevant in het licht van de bezorgdheid over de ecologische voetafdruk van mining en gerelateerde activiteiten binnen de crypto sector.

De opkomst van een project zoals eTukTuk (TUK) weegt zwaar door in deze ontwikkelingen. Deze milieubewuste onderneming, gericht op elektrische voertuigen (EV’s), boekt vooruitgang in het voordeel van de economie en de inwoners van ontwikkelingslanden, zowel financieel als ecologisch. In dit artikel gaan we dieper in op de details van hoe dit wordt bereikt en hoe jij een rol kan spelen in deze transformatieve verschuiving.

eTukTuk Helpt met de Transitie naar het Tijdperk van EV’s

etuktuk banner

eTukTuk is de elektrische concurrent van de traditionele tuktuk met een brandstofmotor, waardoor het een meer economische en betrouwbare optie biedt. Uiteraard is het ecosysteem uitgerust met strategisch geplaatste oplaadstations.

Het hoofddoel van het project is om een ecosysteem op te richten dat zich richt op het verminderen van CO2-uitstoot via milieubewuste transportatie. Dit initiatief kan een tijdperk van milieuvriendelijk reizen inluiden en een cruciale rol spelen in de transitie naar elektrische voertuigen. Het project wil ook steun bieden aan bestuurders en andere belangrijke deelnemers van het ecosysteem. Als gebruikers heb je de kans om actief bij te dragen aan de vermindering van CO2-uitstoot terwijl je tegelijkertijd hiervan kan profiteren.

In het hart van dit ecosysteem staat de TUK token, die de missie om CO2-uitstoot te elimineren voortzet. Het dient als een stimulans voor stakeholders, zeker naarmate het netwerk zich uitbreidt. Dit betekent niet alleen dat belanghebbenden worden gemotiveerd om bij te dragen aan het milieu, maar ook dat de inkomsten van bestuurders stijgen, waardoor lokale economieën worden gestimuleerd.

Het ecosysteem opereert op een model waar bestuurders betalen voor het opladen van hun voertuigen, waardoor er inkomsten worden gegenereerd voor het netwerk. Tegelijkertijd levert elke transactie TUK tokens op voor territoriale partners en power stakers. Naarmate het netwerk zich uitbreidt, zorgt deze schaalbare aanpak voor een geleidelijke vermindering in de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen op zowel lokale als globale schaal.

De TUK token wordt op dit moment op $0,024 gewaardeerd in de presale. Indrukwekkend genoeg heeft het al meer dan $78.000 opgehaald in financiering. Dit getal blijft stijgen vanwege de grote belangstelling van gebruikers wereldwijd.

Bekijk hier eTukTuk

Gebouwd op Sterke Technologie en Meerdere Partnerschappen Aangekondigd

In de recente maanden heeft het project veel vooruitgang gezien. Zo was een belangrijke mijlpaal het integreren van de Layer 2 opBNB van de BNB Chain in de operationele framework. Het besluit om over te stappen op de BNB Chain komt voornamelijk voort uit de opmerkelijke schaalbaarheid dat het consensusmechanisme Proof of Staked Authority (PoSA) in 2023 laat zien.

Een andere belangrijke focus van het project is om partnerschappen en collaboraties met belangrijke entiteiten vast te stellen. Zo is eTukTuk eerder dit jaar gaan samenwerken met de prominente Capital Maharaja Group, dat substantiële invloed heeft in Sri Lanka. Als deel van deze samenwerking ontvangt de Capital Maharaja Group een aandelenbelang van 20% van de eTukTuk operaties in Sri Lanka.

De partnerschap tussen eTukTuk en de Sri Lankaanse regering is opnieuw een cruciale samenwerking van groot belang. Dit gezamenlijke initiatief heeft als doel om met steun van de overheid meer dan 200 oplaadstations op te zetten, wat enorm voordelig is voor bestuurders. Als resultaat kunnen bestuurders mogelijk tot wel 400% besparen op operationele kosten in vergelijking met het gebruik van tuktuks op fossiele brandstoffen.

Voor diegenen die benieuwd zijn naar de toekomst van eTukTuk zijn er verschillende spannende ontwikkelingen in het verschiet. In Q4 2023 zal Sri Lanka getuige zijn van de inauguratie van de eerste oplaadstations, een officiële lancering door de overheid, de voltooiing van de mobiele app voor bestuurders en de introductie van een app voor passagiers.

Deze ontwikkelingen lijken slechts de eerste stappen te zijn voor eTuktuk. Dit project ontwikkelt zich namelijk al snel als een belangrijke speler op gebied van cryptocurrency en elektrische voertuigen. Cryptoliefhebbers moeten dit project zeker in de gaten houden, want het zit boordevol potentie.

Conclusie

Ondernemingen zoals eTukTuk zijn een voorbeeld van het soort innovatie waar de crypto sector van kan profiteren. Het combineert vooruitstrevende concepten met de mogelijkheid om mensen buiten de crypto wereld te betrekken zonder enige moeite. Dit project is ongetwijfeld de moeite waard om in de gaten te houden en de TUK presale is een kans die je niet moet onderschatten.

Bekijk hier eTukTuk

Lees meer over:
cryptocurrency

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Reddit crypto Bitcoin
Reddit Duikt in Crypto: Bitcoin en Ether Investeringen Voor Beursdebuut!

Reddit heeft plannen onthuld om naar de beurs te gaan op de New York Stock...

Nieuws
‘Halving gaat bitcoin koers naar $273.000 brengen’

De bitcoin koers staat de afgelopen dagen onder druk en heeft moeite om weer boven...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Andreessen Horowitz investeert $100 miljoen in Ethereum Restaking-platform EigenLayer

De technologiegerichte venturegigant Andreessen Horowitz, ook bekend als a16z, heeft een aanzienlijke investering van $100...

Nieuws
“Bitcoin klaar om lange termijn $500.000 te bereiken”, zegt deze Nederlandse analist

De Nederlandse analist Michael van de Poppe voorspelt op de lange termijn een enorme bullrun...

Lees meer