100X hefboom op bitcoin: platform PrimeXBT gaat live

Advertorial – Het handelsplatform PrimeXBT gaat live en cryptotraders kunnen nu met een 100x hefboom traden met een aantal cryptocurrencies zoals bitcoin, XRP en ethereum. Het platform wil niet concurreren met bestaande cryptobeurzen – wel legt PrimeXBT de verbinding met de bestaande financiële wereld. Zo is het mogelijk om met 100X hefboom te handelen, en kan cryptocurrencies bij twaalf verschillende aanbieders direct gekocht of verkocht worden.

Leverage met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin & EOS

Het platform biedt leverage aan voor de volgende cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en EOS. Het is dus uniek dat LTC of EOS met 100x leverage gehandeld kan worden. Het platform wil meer handelsparen gaan toevoegen de komende maanden. Op dit moment stellen weinig cryptobeurzen traders in staat om ‘short’ te gaan met bepaalde cryptocurrencies. In onderstaand overzicht zijn ook de voordelen duidelijk ten opzichte van Bitmex en Bitfinex.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Er is veel geschreven over PrimeXBT in de aanloop naar de lancering. Een van de conclusies is dat trading toolset beter aansluit bij de grote traditionele asset trading platforms.

Op weinig cryptobeurzen kan met Bitcoin en Ethereum tijdens de bearmarkt geshort worden. PrimeXBT biedt alle opties voor optimale prestaties voor de cryptohandelaar. Volgens PrimeXBT zijn de moderne beursfuncties door cryptobeurzen traag geïmplementeerd. Met de komst van hedgefondsen en andere institutionele beleggers naar crypto-assets is er ook behoefte aan professionele handelstools die men gewend is uit de traditionele financiële wereld. Enkele voordelen van PrimeXBT:

100X hefboom op bitcoin: platform PrimeXBT gaat live

Volgens PrimeXBT bieden de bovenstaande opties genoeg instrumenten om winstgevende strategieën te ontwikkelen. Ze bieden toegang tot cryptoasset-markt met een veelzijdige en uitgebreide toolset.

Professionele handelaren weten dat er kansen liggen die de massa ziet of weet en daarom moeten zij over mogelijke middelen kunnen beschikken om hun doel te bereiken. Welke mogelijkheden biedt PrimeXBT de belegger?

PrimeXBT biedt de mogelijkheid om gelijktijdig tegengestelde posities aan te houden op een handelspaar. In plaats van gedwongen te worden om posities met volledig risico in te nemen tot de trend zich tegen hen keert. Traders ontwikkelen strategieën om hedging integreren door gewogen trades in de tegengestelde richting te plaatsen. Het is dus mogelijk om leveraged posities in te nemen met berekend risicomanagement. Deze functionaliteit weerspiegelt PrimeXBT’s doel om professionele trading tools te bieden aan zowel beginners als experts.

Geen enkele beurs biedt de kans om de zes grootste cryptocurrencies te ‘shorten’. Meer informatie is te vinden op de website van PrimeXBT. Ook is er een aantrekkelijk affiliate programma via https://PrimeXB.com/referral.

Meer lezen over PrimeXBT?

Disclaimer: this sponsored post is part of a content partnership between Bitcoin Magazine NL and PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL does not give any financial advice. This above information is only for educational purposes. Trade in cryptocurrencies is at your own risk.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshandel

  By Redactie

  Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  Nieuws
  Binance komt klanten tegemoet met $4,4 miljard aan verkeerd gestorte fondsen

  Binance heeft succesvol $4,4 miljard aan digitale activa teruggehaald voor gebruikers die fouten maakten bij...

  Nieuws
  CEO Buckley van Vanguard gaat met pensioen, stapt de miljardenbeheerder nu wél in bitcoin ETF’s?

  Tim Buckley, de CEO van Vanguard Group, gaat aan het einde van 2024 met pensioen....

  Nieuws
  Crypto Mom: “Financiële systeem moet decentraliseren”

  Hester Peirce, een commissaris van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), is van mening...

  Nieuws
  Opnieuw Amerikaanse bank in de problemen, bullish voor bitcoin (BTC)?

  New York Community Bank ($NYCB) viel gisteren met 20 procent naar beneden om daarmee zijn...

  Nieuws
  Donald Tump investeert miljoenen dollars in memecoins?

  Het crypto-portfolio van Donald Trump vertegenwoordigt momenteel een waarde van 6,6 miljoen dollar. De op...

  Lees meer