Amerikaanse klanten Alibaba kunnen Bitcoin verdienen tijdens het shoppen

Amerikaanse klanten Alibaba kunnen Bitcoin verdienen tijdens het shoppen

Klanten van de Chinese retailgigant Alibaba kunnen een kleine bonus in bitcoin (BTC) verdienen wanneer ze shoppen via Lolli. Dat kondigt laatstgenoemde partij vandaag aan.

Deze dag is niet voor niets gekozen. Het is vandaag Single Day, dat is in China een 'feestdag' zoals Black Friday in het westen. Alibaba zette alleen vandaag al $30 miljard om, een enorm bedrag.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lolli is een browser-extensie die mensen in staat stelt wat BTC te verdienen tijdens het online winkelen. Lolli biedt loyaliteitsprogramma's aan voor bedrijven, in plaats van stempels bij de Albert Heijn kun je echter keiharde satoshi's verdienen.

Bitcoin

Via de Lolli in-browser app hebben gebruikers recht op een aantal satoshi's bij een aankoop bij Alibaba. Je kunt gewoon normaal shoppen, maar wordt daarvoor beloond met een kleine hoeveelheid BTC.

De bonus ontvang je na het afrekenen in de ingebouwde wallet.

De woordvoerder van Lolli, Aubrey Strobel, tempert tegenover Coindesk wel de verwachtingen. In eerste instantie is deze actie alleen beschikbaar voor Amerikaanse shoppers.

Wanneer je als Amerikaan op reis bent in China is het bijvoorbeeld ook interessant, voegt Strobel toe.

Afzetmarkt

De klanten van Alibaba bevinden zich vooral in China, maar ook in Amerika timmert het gigantische platform aan de weg. Eerder dit jaar ga Alibaba aan dat Amerikaanse retailers ook welkom zijn op het e-commerce platform.

De CEO van Lolli, Alex Adelman, noemt deze stap een belangrijke mijlpaal voor zijn start-up. Hij hint naar meer nieuws in 2020: ''Deze samenwerking is een goede eerste stap om de twee belangrijkste economieën met elkaar te verbinden: China en Amerika. Met behulp van bitcoin en handel.''

Adelman geeft aan dat de mogelijkheden voor de implementatie in andere landen ook nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Adelman: ''We zijn van plan om internationaal verder uit te breiden, iedereen moet in staat zijn een beetje bitcoin te verdienen.''

Grote partijen als Groupon, Walmart en hotels.com maken al gebruik van de mogelijkheden van Lolli.

Lees meer over:
Bitcoin China

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties