Bitcoin (BTC) koers consolideert bij $8.800, EOS en TRON stijgen

Bitcoin (BTC) houdt zich het afgelopen etmaal goed staande. Een correctie blijft vooralsnog uit. De koers is op moment van schrijven $8.780 (0,6%), aldus Messari.io. Vooralsnog blijft een correctie uit. Altcoins als EOS en TRON staan flink in de plus. Beleggers anticiperen op aankondigingen deze week van dit projecten. Een korte BTC update.

Lees ook: ‘Bitcoin (BTC) gemakkelijk naar hoogste prijs ooit van $28.000’, zegt Max Keiser

Bitcoin update

Na de plotse opmars zondagavond – en nacht consolideert de koers van bitcoin grotendeels. Toen werd een nieuw koersrecord gevestigd door de $8.900 te breken. Gistermiddag daalde de koers circa 150 dollar, maar de koers weet te consolideren bij $8.800.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) koers consolideert bij $8.800, EOS en TRON stijgen

Dat in 2019 het niveau $8.000 is gebroken, is ruim anderhalf geleden. De ‘fundamentals’ van de grootste cryptomunt zien er echter een stuk beter uit:

Op de korte termijn zijn de perspectieven ook gezond. Analist Josh Rager ziet de afgelopen dagen een “bulltrend” bevestigd. Hij noemt het de ‘3-Day Super Guppy Flipped Green’.

Ook Big Chonis ziet dat voorlopig een koerscorrectie uitblijft.

Luke Martin ziet $9.800 als het volgende weerstandsniveau.

Altcoins

EOS en TRON doen goede zaken. Ripple begint ook sterker te stijgen.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...