'Microsoft's crypto mining is satanistisch', volgens Oscarwinnende regisseur

'Microsoft's crypto mining is satanistisch', volgens Oscarwinnende regisseur

Het crypto mining systeem van Microsoft komt door Nikita Mikhalkov in negatief daglicht. De met een Academy Award bekroonde filmregisseur uit Rusland beweert dat het nieuwste mining systeem van Microsoft een satanische idee is.

Het zou volgens hem bedoeld zijn om de menselijke bevolking om te turnen tot slaaf door middel van biometrische gegevens. Sommige media noemen dit minen in een zin met Bitcoin, maar daar is echter geen enkele aanleiding toe.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Crypto en Microsoft

De Russische regisseur schreef onlangs over deze bizarre conspiracy theorie. Volgens hem gepatenteerde Microsoft een crypto mining systeem met sensoren die zijn gebaseerd op de lichaamsactiviteit. Hij vertelde deze theorie in een recent interview met Besogan TV.

Het patent zelf is niet nieuw. Er is al eerder ophef over geweest namelijk.

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Human bodily data is recorded when a person undertakes any sort of physical activity. The information is received in the form of either a body heat signal or a brain wave.[/penci_blockquote]

Cryptopolitan schrijft dat je dan een bepaalde hoeveelheid aan crypto kunt verdienen als je bijvoorbeeld een film krijgt. Je genereert dan hersengolven die vervolgens worden getracked en omgezet in een reward.

Persoonsgegevens

Het de systeem van Microsoft gebruikt hierbij de human data als Proof-of-Work. Dit is het consensus en mining mechanisme van Bitcoin. Het patent heeft, wat andere media wel doen, niets met Bitcoin zelf te maken.

Bitcoin is juist enorm transparant en heeft ook niets te maken met patenten en belangenverstrengelingen.

Mikhalkov stelt dat het nummer WO / 2020/060606, opgenomen in een mining mechanisme van Microsoft, een directe verwijzing is naar de demonische kant ervan. Hij noemt het systeem occult omdat het het nummer ‘060606’ bevat.

Helaas legt de regisseur zijn theorie niet verder uit over hoe de tech gigant de mensheid tot slaaf zal maken met hun crypto miningproduct. Het COVID-19 virus zou onderdeel zijn van het grotere plan.

Deze theorie van de prominente Mikhalkov deed veel stof opwaaien. Naast aanhangers (waaronder een Russische politicus), zijn er ook mensen die zich niet kunnen vinden in het verhaal. In het patent gaat het namelijk helemaal niet over een biomedische chip die geïmplementeerd zou moeten worden.

Neem dit bericht (vooralsnog) vooral met een korreltje zout. Kom ook eens langs in onze Telegram chat en praat erover door!

Lees meer over:
Bitcoin Microsoft crypto

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan