Goedemorgen Bitcoin: Coinbase biedt surveillance software aan

Goedemorgen Bitcoin: Coinbase biedt surveillance software aan

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

De geniale basisprincipes van Bitcoin (BTC) op een rijtje

Wat maakt bitcoin zo uniek en belangrijk? Van het maximale aantal bitcoin tot en met onomkeerbare reacties. In dit artikel zetten we de belangrijkste eigenschappen op een rij.

Miljardair Tim Draper geeft $1 miljoen aan Bitcoin weg op conferentie

Ben je in oktober toevallig in Los Angeles? Dan kun je 100 dollar ontvangen bij een bitcoin conferentie. Miljardair Tim Draper en zijn investeringsbedrijf wil bezoekers van de LA Blockchain week belonen met bitcoin.

Op de dag zelf kunnen bezoekers vervolgens leren wat zij met deze bitcoin kunnen doen.

‘Bitcoin beurs Coinbase wil analysesoftware aan belastingdienst verkopen’

De Amerikaanse bitcoin beurs Coinbase houdt er naast het verhandelen van bitcoin nog een aantal andere geldstromen op na. Het bedrijf wil onder andere analysesoftware verkopen aan de Amerikaanse overheid.

Coinbase heeft honderdduizenden bitcoin op de balans en is al jaren actief in de wereld van bitcoin.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties