Goedemorgen Bitcoin: $1,3 miljard aan BTC verstuurd vanaf één adres

Goedemorgen Bitcoin: $1,3 miljard aan BTC verstuurd vanaf één adres

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin whale verplaatst $1,3 miljard, afzender onbekend

Bitcoin transacties zijn in de regel voor iedereen te volgen. De eigenaar van een bitcoin adres met 132.255 BTC besloot zijn/haar boekhouding te veranderen of de boel te verkopen.

Er is namelijk een whale die 132.255 BTC verstuurde. Hij verdeelde dit over drie transacties. De transacties zaten in block 643,133. De drie betalingen werden gedaan in een tijdsbestek van slechts één minuut

Eurojust rolt illegale ‘Netflix’ dienst op, neemt €4,8 miljoen crypto in beslag

Je kunt bitcoin accepteren als vergoeding voor allerlei zaken, maar als de (lokale) autoriteiten je pakken voor een misdaad dan ben je meestal alsnog je geld kwijt.

De Europese autoriteiten hebben een illegale streaming dienst opgerold. In Nederland zijn er zeven servers ontmanteld die de criminele organisatie huurde.

Hup Bitcoin met Klukluk over starten met BTC in 2011

In deze Hup Bitcoin aflevering spreken we met Marnix aka Klukluk. Klukluk is dagelijks actief in de Nederlandse bitcoin community en is al sinds 2011 bezig met BTC.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties