Goedemorgen Bitcoin: Trump wilde in 2018 al harde aanpak tegen BTC

Goedemorgen Bitcoin: Trump wilde in 2018 al harde aanpak tegen BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Donald Trump tegen minister van Financiën in 2018: ‘Pak Bitcoin hard aan'

Donald Trump riep zijn minister van Financiën in 2018 al op om bitcoin hard aan te pakken. Dat zegt John Bolton in zijn boek The Room Where It Happened tenminste.

Het boek staat overigens verboden omdat het staatsgeheimen zou bevatten. Wat dat betekent voor een (deel) van de inhoud is de vraag, bevestigen Trump en co hier een deel van de verhalen?

‘Verbod op Bitcoin transacties in Rusland op losse schroeven’

Het verbieden van bitcoin is lastig, maar om ook transacties in je land te verbieden en dat te handhaven is bijzonder lastig. Ook in Rusland lijken ze langzaam tot die conclusie te komen.

Onder meer de ministers van Justitie en Economie zien weinig in het huidige plan om bitcoin transacties te verbieden.

BitMEX en OKCoin belonen Bitcoin Core ontwikkelaar met $150.000

De beurs OKCoin en het moederbedrijf van dervitenbeurs Bitmex doneren samen $150.000 aan een Bitcoin Core ontwikkelaar. Op deze manier proberen bedrijven een kleine bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het protocol waar iedereen in de industrie dagelijks baat bij heeft.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties