Goedemorgen Bitcoin: Beurzen verwerken voor miljarden aan 'vuil geld'

Goedemorgen Bitcoin: Beurzen verwerken voor miljarden aan 'vuil geld'

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

$1,4 miljard aan ‘vuile’ Bitcoin weggesluisd via beurzen in 2020

In 2020 is er 147.000 Bitcoin (BTC), ruim 1,4 miljard dollar, weggesluisd via grote beurzen zoals Binance en Huobi. Het gaat om zogenaamde ‘hoog-risico’ Bitcoin transacties, vermoedelijk afkomstig van hacks of het dark web.

Dit zijn 4 onbekende en opmerkelijke feitjes over Bitcoin

We hebben vier opmerkelijke bitcoin feitjes voor je op een rijtje gezet:

Eerste Bitcoin betaling ooit verstuurd ‘vanuit’ de ruimte

Voor de eerste keer ooit is er een Bitcoin transactie verstuurd vanuit de ruimte. Samson Mow, de Chief Strategy Officer van Blockstream deelt op Twitter vol trots dat hij een transactie stuurde naar astronaut Chris Hadfield.

Volgens Mow is het niet eerder voorgekomen dat er betalingen zijn gedaan die niet van het ‘terrestrische’, ook wel bekend als aardse, netwerk komt. Daarmee is het de eerste keer dat een astronaut op deze manier Bitcoin heeft ontvangen.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties