Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van woensdag 4 december

Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van woensdag 4 december

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Via deze futuresbeurs kunnen Chinese miners hun bitcoin prijs ‘vastklikken’

De Chicago Mercantile Exchange (CME) heeft meer details vrijgegeven over de bitcoin opties, die het per 13 januari 2020 gaan aanbieden. In de tussentijd moet de financiële toezichthouder CFTC nog goedkeuring verlenen voor het beleggingsproduct.

CME mikt vooral op Chinese mining bedrijven die met een future een bitcoin prijs kunnen vastklikken, zodra deze plots zakt.

‘Correlatie tussen bitcoin en goud prijs was nog nooit zo hoog’

Bitcoin (BTC) en goud zijn voor investeerders in toenemende mate een middel om waarde voor een langere tijd vast te zetten. Onderzoekers hebben nu een hoge prijscorrelatie gevonden tussen beide assets. Sterker nog, deze samenhang was nog niet zo sterk als nu. Dat betekent dat de prijzen op de spotmarkten elkaar lijken te volgen.

Bitcoin beurs Bitfinex ondersteunt Lightning Network

Adoptie! Crypto exchange Bitfinex, één van de grootste bitcoin beurzen, gaat het Lightning Netwerk (LN) integreren op haar handelsplatform Dat maakt CTO Paolo Ardoino bekend. De exchange ondersteunt nu dus stortingen en opnames vanaf het LN.

Lightning Network is een tweede laag die op Bitcoin is gebouwd. Hiermee kun je enorm snel en goedkoop betalingen doen, waardoor de onderlaag, ook wel de main chain genoemd, moet worden ontlast.

Wil je bitcoin kopen voor een voordelige prijs? Ga naar broker Bitcoin Meester!

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties