Goedemorgen Bitcoin nieuwsupdate van maandag 30 december

Goedemorgen Bitcoin nieuwsupdate van maandag 30 december

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Huobi wil meer mensen in Indonesië aan bitcoin (BTC) helpen

Huobi opent met een gateway voor de lokale Rupiah een nieuwe route om bitcoin te kopen in Indonesië. Huobi start in het Aziatische land met twee handelsparen: Rupiah (IDR) en Tether (USDT). Hiermee kunnen gebruikers handelen in 250 soorten cryptovaluta, waaronder BTC.

Je bitcoins veilig opslaan? Breng een bezoekje aan de website van Ledger!

‘Criminelen vragen losgeld in Bitcoin (BTC) na hacken camera’s’

Bitcoin speelt in deze zaak een bijrol, het losgeld wordt in de vorm van BTC geëist. De hoofdrolspelers zijn camera's van Amazon en Ring. Hackers verkregen toegang tot camera's en interactieve deurbellen en spraken zelfs met een meisje van 8.

Censuur? Coinbase Wallet verwijdert browserfunctie DApps onder druk van Apple

Coinbase sloopt de 'decentrale' applicaties (DApps) uit hun Coinbase wallet. De grootste bitcoin beurs van Amerika doet hiermee een knieval naar Apple. De techgigant drong er wegens 'nieuw beleid' op aan om het scrollen door de lijst van DApps te verwijderen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties