Goedemorgen Bitcoin: Amerikaanse bank valt om

Goedemorgen Bitcoin: Amerikaanse bank valt om

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

COVID-19 laat sporen achter: Amerikaanse bankt valt om. Tijd voor Bitcoin?

Een bank in Amerika, de First State Bank, is gesloten. Naar verluidt zat de bank al langer in financieel zwaar weer, maar toch kan dit niet los worden gezien van het coronavirus en de (financiële) gevolgen in de wereld.

Kan bitcoin een alternatief bieden voor banken?

Bitcoin mining beter door Stratum V2: pools extra veilig en decentraal

Met Stratum V2 moet het minen van bitcoin weer iets veiliger en decentraler worden. Met deze update moeten miners die zich aansluiten bij een pool meer zeggenschap houden over de inhoud van hun blocks.

In de huidige situatie bepaalt de leider van de mining pool welke transacties in een block worden gestopt. Dat kan effectiever en eerlijker.

BlueWallet werkt samen met Hodl Hodl voor anonieme Bitcoin handel

Het team achter BlueWallet werkt samen met Hodl Hodl om peer-to-peer bitcoin handel te faciliteren binnen hun wallet. Dat betekent gemakkelijk je bitcoin kunnen verhandelen vanaf je eigen bitcoin adres.

[the_ad id="52096"]

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties