Goedemorgen Bitcoin: $198 miljoen aan BTC opties op één dag

Goedemorgen Bitcoin: $198 miljoen aan BTC opties op één dag

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

$198 miljoen aan bitcoin (BTC) opties op één dag

De bitcoin BTC) koers stond maandag diep in het rood en beleggers zochten naar een uitweg: bitcoin opties. Dat blijkt uit de topdrukte die de optiebeurzen maandag hebben moeten verwerken.

De grote beurzen (Deribit, LedgerX, Bakkt, OKEx en CME) hebben deze maandag $198 miljoen aan opties verwerkt. Daarmee is een streep gezet door het oude record: $171,3 miljoen op 11 februari dit jaar, zo blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker Skew Markets.

[the_ad id="52121"]

‘Bitcoin miners verkochten in januari ruim 42.000 BTC aan beurzen’

Bitcoin miners spelen een grote rol in het bepalen van de spotprijs. Onder meer de Bitcoin miner inventaris index (MRI) van marktonderzoeker ByteTree kan een verklaring geven. Wat houdt deze index in?

De MRI is een manier om het verschil van de “bitcoin inventaris” van miners over een bepaalde periode te meten. Simpel uitgelegd:

In de maand januari hebben bitcoin miners samen 53.955 BTC gedolven. Daarvan is 42.251 naar exchanges gestuurd, wat resulteert in een percentage van 79% op de MRI index.

[the_ad id="52122"]

Bitcoin (BTC) uitlenen in ruil voor dollars, Blockchain.com ziet marktkans

Blockchain.com gaat een nieuwe dienst uitbrengen onder de noemer “Borrow”. Is het bedrijf uit Luxemburg een nieuwe bitcoin bank in de dop?

Blockchain.com staat bekend om haar bitcoin blockchain explorer, haar wallet en exchange. In augustus 2019 heeft men al een institutioneel leenplatform gelanceerd, “Borrow” lijkt meer gericht op de retailklant.

Zodra je bitcoin stalt op hun wallet, dan kun je een lening afsluiten voor een bepaalde hoeveelheid USD Digital. Dat is een eigen cryptomunt van Blockchain.com, met de dollar als onderpand. De wallet van Blockchain.com zou 46 miljoen keer gedownload zijn.

En zo krijgen dienstverleners in de cryptowereld steeds meer trekjes van de oude wereld. Dit terwijl bitcoin geen eigenaar, aandeelhouders en het uitkeren van dividend kent.

[the_ad id="52096"]

Kom ook eens gezellig langs in onze gloednieuwe Discord server om te praten over prijs, nieuws en andere ontwikkelingen.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties