‘Bitcoin (BTC) wil niet stoppen met stijgen, is $9.100 haalbaar?’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) analyse

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De bitcoin koers lijkt niet te willen stoppen met stijgen en sommige andere cryptocurrencies doen het nog veel beter. Ik zie twee scenario’s gebeuren. De bitcoin gaat nu richting het gebied rond de $8.200 óf we stijgen nog eerst door naar de 200DMA/$9.100, maar een flinke correctie ligt op de loer.”[/penci_blockquote]

“Wil je nou ook leren hoe je de Fibonacci kunt gebruiken samen met Support en Resistance herkenning om winst te maken? Bekijk dan zeker mijn cursus waarin je leert handelen in cryptocurrencies”.

'Bitcoin (BTC) wil niet stoppen met stijgen, is $9.100 haalbaar?'

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!