Bitcoin in de buurt van psychologische grens: ‘de $7.000 komt in zicht’

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) breekt uit

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”Het evenwicht patroon is naar beneden uitgebroken met een paar dollar, maar op laag volume. Het bear volume is sowieso aan het afnemen. Dit samen met het feit dat we in de golden pocket zitten, doet me geloven dat we wellicht spoedig een bounce omhoog in het neerwaartse kanaal kunnen zien”.”[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Je bitcoins veilig opslaan, breng een bezoekje aan de website van Ledger!

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!