LiteBit uitgeroepen tot winnaar ‘Beste Cryptobroker 2019’ 

LiteBit uitgeroepen tot winnaar ‘Beste Cryptobroker 2019’ 

Sponsored post - Het team van LiteBit heeft de titel in de wacht gesleept in de categorie Beste Cryptobroker 2019 tijdens de Cashcow Awards. Deze publieksprijs werd afgelopen vrijdag uitgereikt tijdens de BeleggersFair op de Beurs van Berlage in Amsterdam.

LiteBit winnaar ‘Beste Cryptobroker 2019’

We stellen de kersverse winnaar een aantal vragen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

1. Wat betekent deze prijs voor LiteBit?

'Wij hebben deze prijs gewonnen met een grote meerderheid van de publieksstemmen. Het centraal stellen van de klant is dé formule om het vertrouwen te winnen in deze markt.

Elke dag werken we keihard voor onze klanten om de beste service te leveren. We zijn daarom erg blij met het winnen van deze prijs en zien dit als kers op de taart'.

2. Wat maakt LiteBit een populaire broker?

'Wij leggen de focus op veiligheid, gemak en een scherpe prijs. Met onze nieuwe app kun je nu nog gemakkelijker crypto kopen, verkopen en beheren. LiteBit werd vroeger nog wel eens door klanten als duur ervaren, maar dit is ook verleden tijd.

Door aanpassingen in onze processen, kunnen we nu cryptomunten tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

Onze missie is om crypto toegankelijk te maken voor iedereen, waarbij we geloven in veiligheid, een scherpe prijs en het gebruiksgemak van de handel.

Daarnaast hebben we ons customer supportteam dat centraal staat in ons bedrijf, omdat zij het allereerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten. Dit is iets dat in de cryptowereld niet iedereen heeft.

Mensen kunnen ons bereiken van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds, zowel doordeweeks als in het weekend. We zien dat deze aanpak werkt, klanten hebben vertrouwen in ons en dat vinden wij ontzettend belangrijk'.

3. Hoe zien jullie het huidige landschap qua cryptobrokers in Nederland?

'Gezonde concurrentie is altijd welkom. Wij kijken echter verder dan Nederland en zijn druk bezig met de uitbreiding binnen Europa.

We zien dat de diversiteit enorm is en dat het aanbod groter en groter wordt. Dit is een goed teken voor crypto in het algemeen'.

4. Hoeveel actieve gebruikers hebben jullie? En hoe gaat het tot nu toe dit jaar?

Op dit moment hebben we rond de 700.000 klanten. Maar tijdens een stijgende markt zien we natuurlijk meer gebruik.

Onze scherpe prijs, de app en de uitbreiding binnen Europa zijn belangrijke factoren voor onze groei. Nu onze iOS app is gelanceerd, blijven we ook deze verder verbeteren.

Daarnaast is het team hard aan het werk om de nieuwe Android app af te ronden om zo nog meer klanten kennis te laten maken met het gemak en de snelheid die de app te bieden heeft'.

[penci_button link="https://www.litebit.eu/nl-nl?referrer=118497&utm_source=bitcoinmagazine&utm_medium=advertorial&utm_campaign=bitcoinmagazine" icon="fa fa-address-book" icon_position="left" text_color="fecb30" background="000000" text_hover_color="000000" hover_bgcolor="fecb30"]Meer weten over LiteBit? Bezoek de website![/penci_button]

Disclaimer: dit is een sponsored post

Lees meer over:
prijs litebit cryptobroker

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties