Square Crypto trekt 'bitcoin' ontwikkelaars aan van Google en Libra

Square Crypto trekt 'bitcoin' ontwikkelaars aan van Google en Libra

Square Crypto heeft drie nieuwe 'bitcoin' ontwikkelaars aangetrokken van onder meer Google en Libra. Dit is het onderdeel binnen betaalbedrijf Square dat zich primair focust op het ontwikkelen van open source applicaties voor het bitcoin (BTC) netwerk.

Square Crypto

Het gaat om Valentine Wallace, Jeffrey Czyz en Arik Sosman die het ontwikkelteam complementeren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wallace was software engineer bij Lightning Labs, een van de organisaties die bouwen aan het Lightning Network.

Czyz was een software-ingenieur bij Google en - saillant - Sosman bouwde als software-engineer aan de Calibra wallet van Facebook.

Square Crypto zegt in een verklaring:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]'We overwegen elk project, zolang het maar bitcoin verbetert'. [/penci_blockquote]

Het onderdeel bouwt aan open-source applicaties los van de zakelijke belangen van Square.

Bitcoin verkoop

Onlangs heeft het team met Matt Corallo één van meest prominente bitcoin ontwikkelaars ingelijfd. In Amerika is Square bekend van de betaalapp Cash, waarmee je BTC kunt kopen.

In de eerste helft van 2019 heeft de bitcoin verkoop ruim $190 miljoen (ca. €172 miljoen) in het laatje gebracht. De bruto winst kwam uit op $3 miljoen.

Square Crypto trekt 'bitcoin' ontwikkelaars aan van Google en Libra

Volgens CEO Jack Dorsey, mede-oprichter van Square en bekend als oprichter van Twitter, versnelt bitcoin de ontwikkeling van Square als betaalprovider.

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Cryptovaluta zijn grenzeloos en daardoor niet gebonden aan landsgrenzen.

Het scheelt Square als internetbedrijf veel tijd om direct wereldwijd te opereren en niet bij elke markt langs banken en toezichthouders te moeten gaan.[/penci_blockquote]

Lees ook - Bitcoin betaalprovider Square Crypto geeft BTCPay $100.000 donatie

Lees meer over:
Bitcoin Square Crypto

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties