Bitcoin duikt onder $67.000: Cruciale tips van Michael Saylor

5534 totale weergaven
Bitcoin duikt onder $67.000: Cruciale tips van Michael Saylor

De recente daling van Bitcoin onder de $ 67.000 heeft veel investeerders in de cryptocurrency-wereld in beroering gebracht. Michael Saylor, de prominente Bitcoin-voorstander en medeoprichter van MicroStrategy, heeft zijn inzichten gedeeld op het X social media netwerk.

Voor zowel doorgewinterde Bitcoiners als nieuwkomers heeft Saylor cruciaal advies.

Michael Saylor’s belangrijkste advies aan Bitcoiners

In de huidige volatiele markt benadrukt Michael Saylor het belang van het “denken in Bitcoin”. Dit houdt in dat men zich niet laat afschrikken door kortstondige prijsdalingen, maar zich richt op de lange termijn waarde van Bitcoin.

Saylor adviseert om Bitcoin te zien als een lange termijn investering en de schommelingen op korte termijn te negeren.

MicroStrategy’s strategie: $ 700 miljoen ophalen om meer Bitcoin te kopen

MicroStrategy, het bedrijf dat sinds augustus 2020 Bitcoin accumuleert, heeft een agressieve strategie ontwikkeld om meer van de digitale valuta te verwerven. Recent kondigde het bedrijf een aanbod aan van converteerbare senior notes ter waarde van $ 700 miljoen, waarvan de opbrengst zal worden gebruikt om meer Bitcoin aan te schaffen en operationele kosten te dekken.

Oorspronkelijk was het plan om $ 500 miljoen op te halen, maar dit werd al snel aangepast naar $ 700 miljoen.

De uitgegeven effecten zullen een jaarlijkse rente van 2,25% dragen, met halfjaarlijkse uitbetalingen op 15 juni en 15 december, te beginnen in december van dit jaar. Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de notes contant terug te kopen na 20 juni 2029, onder bepaalde voorwaarden en prijsniveaus van het gewone klasse A aandelen van het bedrijf.

Bearish Bitcoin marktprestaties

Vorige week verloor Bitcoin opnieuw het niveau van $ 70.000, wat leidde tot een daling naar $ 65.180 op vrijdag, een verlies van bijna 7%. Maandag herstelde BTC zich kort naar $ 66.900, om vervolgens weer wat terrein prijs te geven.

 

Waarom investeren in Bitcoin ondanks de dalingen?

Voor veel investeerders blijft Bitcoin een aantrekkelijke investering, zelfs in een dalende markt. Het idee van schaarste, aangezien er een maximaal aanbod van 21 miljoen Bitcoins is, maakt het een potentieel waardevolle opslag van waarde.

Bovendien, met de toenemende acceptatie door instellingen en de introductie van Bitcoin ETF’s, blijft de lange termijn vooruitzicht positief.

Actie ondernemen: Wat kun je doen?

Als je nieuw bent in de wereld van Bitcoin, overweeg dan om meer onderzoek te doen naar de fundamenten van deze digitale valuta. Het begrijpen van de technologie achter Bitcoin, zoals blockchain, kun je helpen om beter geïnformeerde investeringsbeslissingen te nemen.

Voor bestaande investeerders is het belangrijk om de lange termijn visie te behouden en niet in paniek te raken door marktschommelingen.

Slotgedachten

Bitcoin’s marktprestaties kunnen onvoorspelbaar zijn, maar voorstanders zoals Michael Saylor blijven geloven in het langetermijnpotentieel.

Door te blijven investeren en de strategische voordelen van Bitcoin te erkennen, kunnen investeerders profiteren van de mogelijkheden die deze digitale valuta biedt.

 

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd