THNDR Games lanceert beta van nieuwe mobiele Bitcoin Lightning game

1096 totale weergaven

Voor de liefhebbers mobiele games én het Lightning Network is er goed nieuws: THNDR Games heeft de beta van een tweede spel gelanceerd. Het spel heet Turbo 84 en je kunt hiermee tijdens het spelen gratis Bitcoin (BTC) winnen.

Mobiele Bitcoin game

Turbo 84 is al een aantal dagen beschikbaar voor Android apparaten en sinds gisteren is de app ook te downloaden via Testflight voor iOS devices.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In het retro spel rij je met een karakteristieke auto over een vierbaansweg met allerlei obstakels. Op basis van jouw prestaties kom je in een leaderboard tussen allerlei Bitcoin fanaten die dit spel ook spelen. Je gaat onderling de strijd aan op twee vlakken:

Onderweg kom je allerlei boosts en obstakels tegen. Zo heb je te maken met wegversperringen, pionnen en een schans. Verder kun je de auto ook upgraden door punten in te zetten die je onderweg hebt verdiend.

Android en iOS

Maar buiten deze onderlinge strijd, maak je ook nog kans op gratis satoshi’s! Tijdens het racen kun je namelijk tickets verzamelen. Met een beetje geluk leveren die jou aan het einde van de dag gratis Bitcoin op.

Helaas is deze Lightning feature vooralsnog alleen in de Android versie operationeel. Alle apps in de Appstore van Apple moeten namelijk voldoen aan een aantal vereisten. De manier waarop de gebruiker Bitcoin kan verdienen of krijgen moet in lijn zijn met het beleid van de techgigant.

Het concept dat de gebruikers tickets verdienen en daarmee via met een loterij kans maken op prijzen is een hekel punt gebleken.

Om de lancering van het spel te vieren wordt er dit weekend een speciale jackpot van 500,000 sats uitgedeeld. Omgerekend is dit 56 euro. De actie loopt van zondag 14 uur tot maandag 14:00, maar geldt dus helaas alleen voor Android gebruikers. Als je een iPhone hebt kun je het wel spelen en meedoen in de leaderboards, maar maak je (nog) geen kans op deze sats.

Bitcoin Bounce

Turbo 84 is alweer het tweede mobiele spel uit de stal van THNDR Games. Het eerste spel Bitcoin Bounce is bijna 50.000 keer gedownload. In deze mobiele game moet je al stuiterend met een karakter de weg zo ver mogelijk op het parcour zien te komen terwijl je tickets verdient.

Met deze tickets kun je vervolgens iedere dag gratis satoshi’s winnen. In nog geen jaar tijd was dit spel goed voor meer dan 150.000 Bitcoin transacties die allemaal via het Lightning Network zijn verstuurd. De kosten voor deze transacties zijn duizelingwekkend laag: gemiddeld 0,0006 euro.

We spraken in onze Hup Bitcoin podcast al eens met ontwikkelaar Jack Everitt over onder andere Bitcoin Bounce. Luister naar dit interessante gesprek op Anchor, Spotify of Youtube.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTClightning