Bitcoin stijgt door richting $5.300, analisten zijn “bullish” over koers

Crypto update Bitcoin (BTC) stijgt door richting $5.300. De koers op moment van schrijven is $5.280. Ook ethereum, XRP, Binance Coin en Stellar staan mooi in het groen. Analisten verwachten dat de stijging voorlopig even doorzet voor bitcoin.

Lees ook - Bitcoin houdt stand bij $5.200, Holochain fors in de lift

Nieuwsoverzicht

Bekijk ons dagelijkse nieuwsoverzicht op ons Youtube-kanaal met onder meer ING die bulletproof-technologie gaat gebruiken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) update

Hoe beoordeelt Stef ten Tuinder van traderscollectief Altcoinbase de koers van BTC?

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author="Stef den Tuinder"]Bitcoin is vandaag wederom bullish. Het behoudt de $5.200 zone en maakt zich op om de bovenkant van de resistance te testen welke rond de $5.400 ligt. Ik verwacht dat de bulls binnen niet al te lange tijd gaan proberen door te breken. Lukt dat en vinden we daar support, dan komen targets als $5.600 en $5.800 in het vizier[/penci_blockquote]

Wat zeggen op Twitter over de koers van BTC? De bulls hebben de grens van $5.200 met verve verdedigd en het lijkt erop dat bitcoin verder doorstijgt, aldus Josh Rager.

Ook Crypto Monk is "biased bullish" op bitcoin voorlopig. Hij ziet de koers nog wel $5.500 testen.

Altcoins

Ook diverse altcoins staan weer in het groen. De stijging van XRP zet door en ook ethereum profiteert voorlopig van de stijging van bitcoin.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...