Blockchainconferentie Chainges in Amsterdam op 4 en 5 mei

984 totale weergaven

Persbericht: Meer dan 60 sprekers, drie podia en 2500 aanwezigen van over de gehele wereld.

Chainges

Op 4 en 5 mei vindt in Amsterdam de Chainges conferentie plaats. De eerste blockchainconferentie van wereldklasse voor en door de gemeenschap. Unieke workshops, keynotes gebaseerd op use cases en discussiepanels, geleverd door de meest invloedrijke blockchainsprekers van bedrijven als NEM, Accenture, IBM, Aeternity en BitBay. Inspiratie opdoen, interessante mensen en de nieuwste technologieën leren kennen, dat is de bedoeling!

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Chainges brengt de internationale blockchainindustrie onder één dak bij de Kromhouthal – een populaire, industriële locatie in Amsterdam.

Verschillende stages

Chainges is er op gericht de beste ervaring te creëren voor alle deelnemers en partners. Geen saaie conferentie maar een nieuwe kwaliteit ín blockchain evenementen.

Op de Technology Stage ontmoet je Kristof Van de Reck, die zijn licht werpt op waarde van NEM en use cases. Frans Kempen, Benelux Blockchain Lead voor het Bank- en verzekeringswezen bij IBM, gaat in op het gebruik van de blockchain door banken. Op de Business Stage vertelt Willem-Jan Bruin, directeur West-Europa bij Bitfury, over de mogelijkheden van de blockchain in de commerciële en publieke sector. Patrick Lowry, Managing Partner bij Iconiq Lab, zal vertellen over due diligence in ICO-projecten en hoe een ICO uit te voeren. En nog veel meer.

Startups

Chainges biedt ook de mogelijkheid voor startups om zichzelf in de picture te spelen bij investeerders, bedrijven en duizenden volgers. Deelname aan die pitch-competitie is gratis. Daarbij zijn verscheidene prijzen te winnen, onder meer media exposure, tickets voor een blockchainevent in India en liefst 10 uur aan juridisch advies! Aanmeldingen zijn tot eind deze week (eind maart) mogelijk.

Het event is voor eenieder die gefascineerd is in, of geïnspireerd wil worden door, de nieuwste blockchaintechnologie en de crypto-economie. Na twee dagen van kennismaking met andere blockchain enthousiastelingen wordt er uiteindelijk op de Chainges Afterparty Bevrijdingsdag gevierd.

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
event