Coinbase neemt Earn.com en Cipher Browser over

Coinbase neemt Earn.com en Cipher Browser over. De grootste Amerikaanse crypto-ruilbeurs is bezig zijn marktpositie nog verder uit te breiden met verschillende overnames. Het bedrijf lijkt zich niet alleen te focussen op concurrerende ruilbeurzen, maar is juist op zoek naar andere onderdelen van de groeiende cryptomarkt.

Earn.com

Bij Earn.com kun je stukjes bitcoin verdienen door simpele taken uit te voeren. Door bijvoorbeeld e-mails en vragen te beantwoorden kun je bitcoin verdienen. Deze kun je vervolgens zelf houden of aan een goed doel geven. Het overnamebedrag van het platform ligt volgens CoinDesk rond de 120 miljoen dollar.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cipher browser

Cipher Browser is een mobiele Ethereum wallet en een web3 DApp browser. DApp staat voor decentral application. Applicaties die gebouwd worden op decentrale blockchains worden op deze manier aangeduid. De overname lijkt vooral bedoeld om Toshi, Coinbase soortgelijke product, te versterken.

Cipher timmert aan de weg

Naast verschillende overnames is Coinbase ook bezig met het inhuren van nieuw personeel. Zo nam het bedrijf eerder al Emilie Choi over van LinkedIn. Zij was bij LinkedIn verantwoordelijk voor verschillende overnames. Choi laat er ook bij Coinbase geen gras over groeien: zij is betrokken bij de overname van zowel Earn als Cipher. De honger van Coinbase lijkt nog lang niet gestild. We kunnen dus nog meer vuurwerk verwachten vanuit de hoek van één van de grootse spelers in de markt. Onlangs werd ook de Nederlandse ondernemer Steijn Pelle aangetrokken om Coinbase te versterken op marketingvlak.

Bronnen: Bitcoinist en Yahoo Finance
Foto: Pixabay

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
Coinbaseruilbeurzen

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...