Crypto markt duikelt, Bitcoin onder $ 61.000: Tijd voor paniek?

5568 totale weergaven
Bitcoin koers voorspelling Peter Brandt

De cryptomarkt is in mineur. Bitcoin duikt onder de $ 61.000 en Ethereum zakt naar $ 3.400.

Is dit het begin van een grote crash, of juist een kans om in te stappen?

SEC vs. Crypto: Nieuwe rechtszaken schudden de markt op

Terwijl de markt daalt, is de SEC (de Amerikaanse beurswaakhond) niet stilzitten. Ze hebben ConsenSys, het bedrijf achter MetaMask, aangeklaagd voor het aanbieden van illegale diensten. Dit zorgt voor onrust in de cryptowereld, maar tegelijkertijd zijn er ook positieve ontwikkelingen.

21Shares heeft, net als VanEck, een aanvraag ingediend voor een Solana ETF in de VS. Een teken dat grote partijen nog steeds vertrouwen hebben in de toekomst van crypto?

Cardano in de lift, maar Bitcoin in de knel?

Cardano (ADA) is juist in de lift dankzij een samenwerking met World Mobile, terwijl Bitcoin worstelt met dalende koersen.

  • Is Bitcoin in een berenval gelopen?
  • Of is dit een tijdelijke dip voordat de koers weer omhoog schiet?

Hong Kong slaat terug tegen crypto scams

Ondertussen waarschuwt de Hong Kong Securities and Futures Commission (SFC) voor oplichtingspraktijken met crypto. Ze hebben zelfs websites geblokkeerd van bedrijven die zich schuldig maakten aan illegale activiteiten.

Een teken dat de strijd tegen crypto-fraude serieus wordt genomen.

Wat nu?

De cryptomarkt is vol onzekerheid. Gaat Bitcoin crashen naar $ 56.000, of is dit juist het moment om in te stappen? En wat gaat Solana doen nu er een ETF in de maak is?

Eén ding is zeker: de cryptowereld blijft spannend en vol verrassingen.

xoxo Sophia!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....