Goedemorgen Bitcoin: OKEx huurt extra hulp in bij ‘bevroren’ 200.000 BTC

898 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin beurs OKEx huurt ‘juridisch specialist’ in voor probleem met opnames

Bitcoin beurs OKEx heeft een “externe juridisch adviseur” ingehuurd om het probleem met de opnames op te lossen. Op 16 oktober werd de exchange genoodzaakt om de opnames van cryptocurrency’s te pauzeren door interne problemen.

Inmiddels zijn we al drie weken verder en zit er nog geen schot in de zaak. Het probleem zit hem letterlijk bij een sleutelfiguur: Xu Mingxing, ook wel bekend als Star Xu, heeft toegang tot de private key die nodig is voor opnames.

Bitcoin bedrijven in Zuid-Korea moeten identiteit klanten gaan bijhouden

De Financial Services Commission (FSC) van Zuid-Korea heeft haar zinnen gezet op een wetswijziging. Het is van toepassing op partijen die zich bezig houden met virtuele activa, waaronder dus Bitcoin. Deze zogenoemde virtual asset service providers (VASP’s) in het land zijn daardoor verplicht om de namen van hun klanten te rapporteren.

Cash App verkocht $1,63 miljard aan Bitcoin (BTC) in drie maanden

Bitcoin is in trek en dat merken handelaren ook. Zo ook betaalprovider Square, die via haar Cash App bitcoin verkoopt. Het afgelopen kwartaal brachten we voor maar liefst 1,63 miljard dollar aan BTC aan de man.

Dat blijkt uit het kwartaalrapport van deze beursgenoteerde onderneming. Het bedrijf van onder meer Jack Dorsey (Twitter) laat ongekende groeicijfers zien: er is voor meer dan 90% Bitcoin verkocht in vergelijking met eerdere kwartalen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...