Goedemorgen Bitcoin: Zuid-Koreanen betalen in 2021 winstbelasting voor BTC

878 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin (BTC) in China opgenomen in wet over erfrecht

Het veilig achterlaten van bitcoin voor je nabestaanden is een vak apart. Er zijn verschillende manieren voor. Op het gebied van regeltjes kunnen Chinezen nu hun bitcoin netjes in het testament zetten.

Een kleine opmerking: als je bitcoin in een testament staan betekent dat niet dat iemand er bij kan. Er moet ook een manier zijn voor mensen om toegang te krijgen tot het geld.

Zuid-Koreanen betalen vanaf 2021 winstbelasting over Bitcoin (BTC)

Zuid-Koreaanse bitcoiners kunnen zich opmaken voor meer belastingen. Naar verluidt moeten Koreanen vanaf 2021 winstbelasting betalen over hun bitcoin holdings.

‘Satoshi bedacht GPU mining om netwerk in jonge jaren te verdedigen’

Volgens een vroege bitcoin developer had Satoshi in de beginjaren van bitcoin software klaar staan om mogelijke aanvallers af te slaan. Laszlo Hanyecz had via email verschillende gesprekken met de bedenker van bitcoin.

Satoshi sprak Hanyecz aan op zijn plannen voor GPU mining voor bitcoin. Hij vond dat het netwerk zo decentraal mogelijk moest zijn, met in het begin niet teveel concurrentie voor het mine van bitcoin.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...