Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van zondag 10 november

374 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bekijk hieronder in de video het nieuws van de afgelopen week! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Tether helpt Bitcoin podcaster in rechtszaak tegen neppe Satoshi

Tether Inc, onderdeel van de firma iFinex uit Hong Kong, gaat bitcoin podcaster Peter McCormack helpen in zijn rechtszaak tegen Craig 'Faketoshi' Wright. Wright claimt de man achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto te zijn.

De Brit werd eerder dit jaar aangeklaagd door Wright wegen laster en smaad. De juridisch adviseur (Stuart Hoegner) van Tether en cryptobeurs Bitfinex geeft uitleg: ”Wright heeft talloze mogelijkheden gehad om te bewijzen dat hij Satoshi is. En dat heeft hij niet gedaan.”

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-tether-craig-wright/

Dit zijn 4 redenen waarom Bitcoin (BTC) mogelijk verder gaat dalen

De site Bitcoinist wijst vier redenen aan waarom de koers van BTC onder de $9.000 is geraakt.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-btc-daling-redenen/

Bobby Lee: ‘Nog twee bubbels voor $1 miljoen per Bitcoin (BTC)’

Bobby Lee, de oprichter van de oudste Chinese cryptobeurs BTCC, komt met een aantal opmerkelijke voorspellingen voor bitcoin (BTC).

Hij ziet bitcoin over een aantal jaar de $1 miljoen per stuk aantikken. Dat vertelt hij tijdens een recent interview.

Volgens Lee beweegt de prijs van BTC in golfbewegingen. We kunnen de eerst volgende jaren een prijspunt tussen $100.000 en $200.000 verwachten. En op termijn stijgt de grootste cryptomunt nog ver voorbij de $1 miljoen.

https://bitcoinmagazine.nl/2019/11/bitcoin-1-miljoen-bobby-lee/

Binance helpt Oekraïne met legaliseren bezit en minen van Bitcoin (BTC)

Cryptobeurs Binance helpt Oekraïne bij het legaliseren van bitcoin en andere virtuele assets. Samen met het ministerie van digitale transformatie moeten er uiteindelijk regels worden opgesteld voor het bezit van bitcoin (BTC) en het minen daarvan.

De minister van digitale transformatie, Mykhailo Fedorov reageert op de plannen.

“Oekraïne is eindelijk in een situatie waar bestuurders, regelmakers en de markt het eens zijn over de regulering van de crytocurrencymarkt. “

MYKHAILO FEDOROV

Aan het einde van dit jaar moeten de plannen worden uitgerold. De eerste wetten worden dan voorgesteld aan het parlement.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...