Grayscale komt met nieuwe investeringsmogelijkheden

Morgan Stanley zoekt versterking voor zijn aandelenresearchteam en stelt daarbij specifiek dat kennis van cryptocurrencies een plus is. Grayscale kondigde aan nieuwe cryptofondsen te lanceren.

Morgan Stanley

Morgan Stanley heeft, net als andere banken al wel crypto-analisten in dienst, maar opvallend aan de laatste drie nieuwe vacatures is dat nu ook op de aandelendesk crypto-kennis wordt gezien als een belangrijke asset.
Bedrijven investeren steeds meer in blockchaintechnologie en het potentieel van die investeringen moet op de een of andere manier worden gewaardeerd.
Banken blijken steeds meer geïnteresseerd te zijn en zijn op velerlei wijzen bezig met bitcoin en cryptovaluta’s, ondanks de scherpe veroordelingen van de banken eerder.
https://youtu.be/4floj2lGyRQ

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Grayscale Investments

Ondertussen liet Grayscale Investments gisteren weten vier nieuwe fondsen aan te bieden. Een verdubbeling in investeringsmogelijkheden in crypto’s via Grayscale.
Vanaf nu kunnen geaccrediteerde beleggers met grotere bedragen ook investeren in vier andere cryptovaluta, namelijk bitcoin cash, ether, litecoin en ripple.
Grayscale, heeft 2,1 miljard vermogen onder beheer en startte in 2013 met het Bitcoin Investment Trust.
Grayscale hoopt met de nieuwe fondsen een groter marktaandeel te kunnen pakken.

Michael Sonnenshein, managing director bij Grayscale: “There will be more offerings coming from the Grayscale family this year”

Volgens Sonnenshein is er behoorlijke interesse vanuit Japan voor cryptomunt ripple. Grayscale hoopt onder meer daar op in te kunnen spelen en te profiteren, maar houdt haar oren en ogen open voor nieuwe kansen.

Inschrijven nieuwsbrief


Bronnen: Business Insider, Bloomberg

Foto: Flickr / Gideon Benari